- Adım
- Mert
- Cihazım
- Mi9 T 6gb 128
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 7
DFE, Twrp'nin dosyalari sifrelemesini engelliyor. Twrp'ye girdiğinizde karışık harf ve sayılardan oluşan klasörler görürseniz twrp şifrelenmiş demektir. Ve sifrelenirse herhangi bir dosya yukleyemezsiniz twrp üzerinden.Emrespect hocam rom ve magisk i indirdim. Dfe ne oluyor, kurmak zorunlu mu? Yandex e kayit şartı vardı uğraşmak istemedim açıkçası. Ne işe yarıyor bu dfe dosyası? Teşekkür ederim.
Rom kurulumu sonrası hantallik azalıyor hocam. Arkaplan da uygulama güncellemeleri vs. tamamlanınca iyileşiyor. Birkaç saat içinde hızlanacaktır. Bir port rom'a göre degerlendirilince şuanda en iyisi diyebilirim rahat rahat.Romu kurdum bana aşırı hantal geldi..genelde stock romlar arasi gezerim android 9 kurup 3 ay sıfır sıkıntı takilmisligim var meraktan kurdum ama bana çok ağır geldi 1-2 gün bekleyeceğim kendini toplamazsa dönerim şarj konusunda stock romla hemen hemen aynı.Bana en güzel yanı kamera uygulaması ve içindeki modlar.orjinalindan daha güzel çekiyor özellikle ön kamera
sertifikalar konusunu henüz denemedim ama her hangi bir eklenti vs vs kurmamız yada ayarlardan birşeyleri açmamız gerekmiyor değilmi Netflix vs için filan .. otomatik stock romdaki gibi l1 değil miRom kurulumu sonrası hantallik azalıyor hocam. Arkaplan da uygulama güncellemeleri vs. tamamlanınca iyileşiyor. Birkaç saat içinde hızlanacaktır. Bir port rom'a göre degerlendirilince şuanda en iyisi diyebilirim rahat rahat.
Yok hocam bir şey yapmanıza gerek yok sertifika varsayılan olarak mevcutsertifikalar konusunu henüz denemedim ama her hangi bir eklenti vs vs kurmamız yada ayarlardan birşeyleri açmamız gerekmiyor değilmi Netflix vs için filan .. otomatik stock romdaki gibi l1 değil mi
bende şebeke üzerinden mesaj geldiği zaman wifi kopuyor sizdede öylemiYok hocam bir şey yapmanıza gerek yok sertifika varsayılan olarak mevcut
peki başka bir forumda mi9t ilk kurulduğunda yapılması gereken maddeler vardı reklam engelleme daha az şarj süresi için filan sizin bu rom için önereceğiniz birşey varmı çünkü yavaştan memnun kaldım gibi kendini topladı birazYok hocam yaşamadım öyle bir sorun
Hocam memnun kalacaginizi biliyordum, çünkü ben AOSP'den geçtim bu Roma daha dün AOSP kullanıyordum ve bilirsiniz ki hız konusunda en iyisi AOSP romlardir. Açıkçası şuan hantallik vs. hissetmiyorum, standart bir MIUI 12 hızı aliyorum.peki başka bir forumda mi9t ilk kurulduğunda yapılması gereken maddeler vardı reklam engelleme daha az şarj süresi için filan sizin bu rom için önereceğiniz birşey varmı çünkü yavaştan memnun kaldım gibi kendini topladı biraz