MIUI 13 Miui 13 By Ondroid - Android 12 - Port Rom

Bu Rom İle Kaç Saat Ekran Süresi Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
peki başka bir forumda mi9t ilk kurulduğunda yapılması gereken maddeler vardı reklam engelleme daha az şarj süresi için filan sizin bu rom için önereceğiniz birşey varmı çünkü yavaştan memnun kaldım gibi kendini topladı biraz
Google Servisleri arkaplanda fazla çalışıyor gibi gözlemledim GMS Dose modülü kuracağım sanırım.

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Dün root ile bir iki yerde oynayınca mobil internet EDGE oldu durdu. Format ve sonrasında tekrar kurdum. Şu an gayet memnunum. Fazla.kurcalamamak lazım. Kamera harika. Telefonun desteklemedigi bazı özellikleri hata veriyor ama çok fazla değil. Uzun pozlama siz paylaştığınız anlarda aynı telefon olan arkadaşımla ettiğimiz bir muhabbetti. Ona da sevindim.
Kernel vs verimlilik adına yaptıklarınızı açıklayıp-ki acikliyorsunuz Allah razı olsun - ekleriyle yada linkleriyle paylaşır mısınız?
Google Servisleri arkaplanda fazla çalışıyor gibi gözlemledim GMS Dose modülü kuracağım sanırım.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Dün root ile bir iki yerde oynayınca mobil internet EDGE oldu durdu. Format ve sonrasında tekrar kurdum. Şu an gayet memnunum. Fazla.kurcalamamak lazım. Kamera harika. Telefonun desteklemedigi bazı özellikleri hata veriyor ama çok fazla değil. Uzun pozlama siz paylaştığınız anlarda aynı telefon olan arkadaşımla ettiğimiz bir muhabbetti. Ona da sevindim.
Kernel vs verimlilik adına yaptıklarınızı açıklayıp-ki acikliyorsunuz Allah razı olsun - ekleriyle yada linkleriyle paylaşır mısınız?
Tabiki de paylaşırım, konuyu Mi 9T bölümüne sabitledim çünkü gerçekten en iyi MIUI 13 rom şüphesiz bu nedenle de en iyi verim için biraz kurcalayacağim ufak bir rehber hazırlayıp konuya spoyler şeklinde ekleyeceğim. Ama yarim yamalak tüyolar vermek istemediğim için biraz dediğim gibi kurcalamam gerekiyor.

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
ekran yenileme hızı sabit 120 seçili e malum 120 desteklemiyor büyük ihtimal farklı bir cihazdan portlarken kaldı öyle.60 ı seçincede yine 120 de sabit kalıyor umarım sarja bir etkisi yoktur 🙃

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
ekran yenileme hızı sabit 120 seçili e malum 120 desteklemiyor büyük ihtimal farklı bir cihazdan portlarken kaldı öyle.60 ı seçincede yine 120 de sabit kalıyor umarım sarja bir etkisi yoktur 🙃
Şarja bir etkisi yok hocam.

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
sureklı bu hatayı alıyorum arkadaşlar nasıl kapatablirım

Ekli dosyalar

• photo_2022-08-15_00-23-01.jpg
    photo_2022-08-15_00-23-01.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 29

ShanSheyyy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bumin
Cihazım
Mi9T
Konular
14
Şarja bir etkisi yok hocam.
valla ne yalan söliyim orjinal romdan buna geçince ilk bi ağır geldi filan ısındı telefon şuan baya baya topladı stock rom akıcılığında android 12 kullanıyorum romun hakkını yemişim özelleştirmeleri de çok iyi birde romu yapanlar ne kadar sarj tüketen gereksiz uygulama filan ne varsa kaldırmış yine sarj tüketen gereksiz ayarları Filanda kapatmış hiç bir ayarla uğraşmadım nerdeyse çok iyi oldu..gittiği kadar giderim bu romda.Eline sağlık paylaşımın içinn

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Hocam açıkçası ne ben böyle bir hata aldım ne de kullanan diğer arkadaşlar. Romu kurdugunuz gibi mi böyle bir hata almaya başladınız yoksa yaptığınız islemler sonucunda mı bu hata oluşmaya başladı?
kurdugumda berıdır sureklı bu hata tekrarlıyor iptal dıyorum cıhaz yenıden baslıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurdugumda berıdır sureklı bu hata tekrarlıyor iptal dıyorum cıhaz yenıden baslıyor
başka xtbuı chına stablede bu hata yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt