- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 35
performans modu calısıyor mu pekı kardesım tıkladıgımda acılıyor ama aktıf oluyor mu bellı deqılde
Sorun olmuyor ya bu şekilde benim için daha güvenliBende kullanıyorum parmak izi sorunlu ayrica kameranın manuel açılması sinir ediyor görüntülü arama geldiğinde unutuyorsun sonra tetiklemen lazim
Bende çalışıyorperformans modu calısıyor mu pekı kardesım tıkladıgımda acılıyor ama aktıf oluyor mu bellı deqılde
Nasıl yüklenmiyor orange denedin miSelamlar. Romdan farklı bir roma geçiş yapamıyorum, farklı twrp yüklenmiyor, yüklü olana ise girilmiyor. Çözümü bilen var mı?
Telefonu ne yaparsam yapayım fastboot modda pc ye tanıtamadım. Bir türlü görmüyor teli. Bootloader interface yanında ünlem var ve sürücüsünü güncellerken aşaüıdaki sorunu yaşıyorum. Var mıdır çözümünü bilen?Nasıl yüklenmiyor orange denedin mi
USB hata ayıklamasi açık degilmi ?Telefonu ne yaparsam yapayım fastboot modda pc ye tanıtamadım. Bir türlü görmüyor teli. Bootloader interface yanında ünlem var ve sürücüsünü güncellerken aşaüıdaki sorunu yaşıyorum. Var mıdır çözümünü bilen?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba,USB hata ayıklamasi açık degilmi ?
var evetMerhaba,
Redmi K20 Pro içinde buna benzer bir çalışma var mı o ekip tarafından? Teşekkürler
hocam sorunu çözdunuzmu bendede aynı sorun olduTelefonu ne yaparsam yapayım fastboot modda pc ye tanıtamadım. Bir türlü görmüyor teli. Bootloader interface yanında ünlem var ve sürücüsünü güncellerken aşaüıdaki sorunu yaşıyorum. Var mıdır çözümünü bilen?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maalesef çözemedim. Usb hata ayıklaması açık. Bir türlü olmuyor. K30 portu olduğu için onun twrp sini bile yüklemeye çalıştım, yine de olmuyor. Yani her türlü yolu denedim kısacası.hocam sorunu çözdunuzmu bendede aynı sorun oldu