- Adım
- Tuğkan
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 3
Öğremem lazım port rom orjinal mi yada değilmi demek oluyor hocam.Port rom hocam kamera daha düzeltilmedi
Öğremem lazım port rom orjinal mi yada değilmi demek oluyor hocam.Port rom hocam kamera daha düzeltilmedi
Orjinal değil kısacası.Öğremem lazım port rom orjinal mi yada değilmi demek oluyor hocam.
Hocam ne demek istediğinizi anlamıyorum rom k30 eu romu mi 9t ye port edilmiş orjinal derken ?Öğremem lazım port rom orjinal mi yada değilmi demek oluyor hocam.
Hocam içerikteki romun xiaominin kendi orjinal romu olmadığını biliyorum.Hocam ne demek istediğinizi anlamıyorum rom k30 eu romu mi 9t ye port edilmiş orjinal derken ?
tamam anladım xioami.eu romdan port olduğu için offical romHocam içerikteki romun xiaominin kendi orjinal romu olmadığını biliyorum.
Sormak istediğim bazı romlarda offical başlığı oluyor yani GPL güvenlik sıkıntısı olmuyormuş tıpkı orjinal rom gibi güvenliymiş.
Bazı romlarda ise GPL güvenliği açıkmış yani orjinal değil demekmiş.onu soruyorum
Sağol hocam ramazan günü bana sabrettiğin için. Acemiyim kb.tamam anladım xioami.eu romdan port olduğu için offical rom
sorun yok hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ,Telegram linki atmak yasak diye biliyor atamam malesef zaten şuan bende kullandığım için güncelleme gelince yüklerim burayaSağol hocam ramazan günü bana sabrettiğin için. Acemiyim kb.Birde romun yapımcısı kaynağı filan neresi link varmı hocam parmak ön kamera olayını güncellemeleri filan takip etmek için bakayım birde öğreneyim bu işleri
v23 yuklemıyor ama v24 yuklenyor bılgınız olsun arkadaslarmagısk flasladım ama telefonda gozukmuyor ?