- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 35
Bende öle biliyordum da yarıda kesiliyor
Şuan yükleniyor sorun yok ama 10 mbps upload olmasına rağmen yavaşYapacak bişey yok kardeşim müsait ne zaman olursan seni zor durumda birakmidigi zaman yüklersin o zaman
Mrb. Ücretsiz hesap açın mega da. Romu indirmeye başlayın, indirme kesildiğinde İnterneti kapatıp açın, sekmeyi yenileyin kaldığı yerden devam devam ediyor indirmeye. Yeni ip alıyor net o sırada. Ben bu şekilde indirdim. Şu an bu romdayım. Gayet stabil ve akıcı.Bende öle biliyordum da yarıda kesiliyor.
Zaten upload etmedi çok yavaş gidiyordu denesin arkadaşMrb. Ücretsiz hesap açın mega da. Romu indirmeye başlayın, indirme kesildiğinde İnterneti kapatıp açın, sekmeyi yenileyin kaldığı yerden devam devam ediyor indirmeye. Yeni ip alıyor net o sırada. Ben bu şekilde indirdim. Şu an bu romdayım. Gayet stabil ve akıcı.
Vpn açın devam ederBende öle biliyordum da yarıda kesiliyor
Dediğin yaptım olmadı onları zaten biliyordumMrb. Ücretsiz hesap açın mega da. Romu indirmeye başlayın, indirme kesildiğinde İnterneti kapatıp açın, sekmeyi yenileyin kaldığı yerden devam devam ediyor indirmeye. Yeni ip alıyor net o sırada. Ben bu şekilde indirdim. Şu an bu romdayım. Gayet stabil ve akıcı.
Onu yaptım olmadıVpn açın devam eder