- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 35
Bende çin eu 12.5.2 geri dönecem akşam beğenmedim 13 port pek
Ne yaptın hocam, romu kurabildin mi? Herhangi bir sorun var mı? Ben 11.0.6'dan devam. TWRP yedekten kaldığım yerden devam etmek iyi oluyor. Neredeyse yarım saat içinde olduğu gibi eskiye dönmek çok kolaylık sağlıyor.Bende, tek sorunu ram kullanımı fazla başka sorunu yok
Ben şuan MIUI 12.5 ench China ramdayim en stabil romNe yaptın hocam, romu kurabildin mi? Herhangi bir sorun var mı? Ben 11.0.6'dan devam. TWRP yedekten kaldığım yerden devam etmek iyi oluyor. Neredeyse yarım saat içinde olduğu gibi eskiye dönmek çok kolaylık sağlıyor.
Orjinal Çin romu mu eu mu?Ben şuan MIUI 12.5 ench China ramdayim en stabil rom
İngilizce mi kullanıyorsun Türkçe mi? Türkçe ise dili nasıl ekliyoruz?Orjinal
Çoklu dil var normal şekilde kuruluyor zatenİngilizce mi kullanıyorsun Türkçe mi? Türkçe ise dili nasıl ekliyoruz?
O zaman orijinal değil Çin stabil EU rom oluyor o. Yukarıda burucu08, orjinal deyince o yüzden sordum. Orjinal Çin romlarında Türkçe yok benim bildiğim.Çoklu dil var normal şekilde kuruluyor zaten
O zaman orijinal değil Çin stabil EU rom oluyor o. Yukarıda burucu08, orjinal deyince o yüzden sordum. Orjinal Çin romlarında Türkçe yok benim bildiğim.