- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
3 wipe yapınca uygulamalar gidiyor mu
Teşekkürler hocamAynı rom geçişleri için cache dalwik ve system wipe yapın daha stabil bir yükleme olur data kaybınız olmaz hocam
Genelde sorun yaşamadım bu yüzden kararsız dedim. Evet haklı olabilirsinizHocam MiRoom kararsız olduğu için değil farklı rom geçişleri en sağlıklı olarak format data ile yapılıyor. Format data yapmadan MiRoom harici bir rom yüklerseniz yine aynı sorunu yaşayabilirsiniz.
pratikte bu dedikleriniz doğru ama ben haftada 1 rom değiştiren biri olarak çok sıkıntı çıkaran uygulama ile karşılaştım ve son bir yıldır migrate adlı uygulama ile twrp üzerinden tüm data yedeğini alıp romu kurduktan sonra tekrar kuruyorum en fazla 10 dk içinde eski romdan yeni yoma geçiyorum buna banka uygulamalarıda dahil iş -ing- deniz bir sorunla karşılaşmadım 1.5 gb bir backup dosyanız oluyor whatsup-telegram yazışmanızın 10 dakikalık bir dönemi yok onun dışında herşey aynen devam ediyor tavsiye ederimAynı rom geçişleri için cache dalwik ve system wipe yapın daha stabil bir yükleme olur data kaybınız olmaz hocam
Ustam sağolun linki denedim, oldu. Demek ki diğer linkteki dosya bozuk, teşekkürler.Hocam bir de şu linki deneyin.
Farklı linkten indirdim oldu, teşekkürler.Hocam Orange Fox ile deneyin birde
Hocam migrate çok kullandım ancak bazen geri yüklemede sıkıntı çıkardığı oluyordu. Şuan 4wipe ile miuipro kurdum yedekleme için Swift Back-Up kullandım. Şimdi geri yüklüyor sıkıntısız bir şekilde. Yani format dataya gerek yok 4 wipe yapın yeter. Uygulama yedeklerinizi alın yeter dediğiniz gibi.pratikte bu dedikleriniz doğru ama ben haftada 1 rom değiştiren biri olarak çok sıkıntı çıkaran uygulama ile karşılaştım ve son bir yıldır migrate adlı uygulama ile twrp üzerinden tüm data yedeğini alıp romu kurduktan sonra tekrar kuruyorum en fazla 10 dk içinde eski romdan yeni yoma geçiyorum buna banka uygulamalarıda dahil iş -ing- deniz bir sorunla karşılaşmadım 1.5 gb bir backup dosyanız oluyor whatsup-telegram yazışmanızın 10 dakikalık bir dönemi yok onun dışında herşey aynen devam ediyor tavsiye ederim
Ben akşam üzeri çok zor indirdim. Bende de aynı sorun vardıGündüzden beri miroom indirmede bir sıkıntı mı var, indirme hızı çok düşük ve bir süre sonra kopuyor. Yoksa bende mi bir sıkıntı var
Bende Swift backup kullanıyorum hocam. Maksimum 15 dk da bende tüm rom geçişimi tamamlıyorum bununla.pratikte bu dedikleriniz doğru ama ben haftada 1 rom değiştiren biri olarak çok sıkıntı çıkaran uygulama ile karşılaştım ve son bir yıldır migrate adlı uygulama ile twrp üzerinden tüm data yedeğini alıp romu kurduktan sonra tekrar kuruyorum en fazla 10 dk içinde eski romdan yeni yoma geçiyorum buna banka uygulamalarıda dahil iş -ing- deniz bir sorunla karşılaşmadım 1.5 gb bir backup dosyanız oluyor whatsup-telegram yazışmanızın 10 dakikalık bir dönemi yok onun dışında herşey aynen devam ediyor tavsiye ederim
Hocam ben son sürüm ile geçişlerde herhangi bir sıkıntı görmedim. Önceki sürümde takılmalar az da olsa oluyordu ilk sürüm diye normal karşılamıştım bu sürümde tam ekran hareketleri bende sorunsuz çalışıyor.Ben akşam üzeri çok zor indirdim. Bende de aynı sorun vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabahtan beri soru soruyorum pek cvp gelmiyo ama buna cvp gelir inşallah. Tam ekran hareketleri hala tam çalışmıyor sanki. Arka plandaki uygulamaları açmak için aşağıdan yukarı çektiğimde takılıyo açılmıyo. Bunun gibi sorunlar yşayanlar varmı acaba.