- Adım
- Semih Burak
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 5
Neden pil göstergesinin altında FPS 90 yazıyor
Rica ederim Hocam Google da tema ismi ile aratırsanız belki mtz olarak bulup yükleyebilirsinizHocam tema ismi ; Tạm biệt thế giới 2 bu. Bunu nasıl bulurum. Aratıyorum çıkmıyor. Son dönemde epey meşhur. Kilit ekranı vs.kullanım tarzı ve özellikleriyle epey kullanışlı. Yada bunun gibi tarzda tema arıyorum.
Teşekkürler cevapların için.
Ayarlar >uygulamalardan sistem arayüzü güncelleme kaldır ve veri temizle yapın düzelir.Yeni sürümde de sistem arayüzü durdu hatası alıyorum. Çözümü varmi acaba
Format datayla çözmüştüm. Geçmiş olsunBenimde şöyle bir sorunum var; telefon Mi8 eu beta 20.5.21 yüklü miroom yada başka bir rom yüklemeye çalıştığım zaman (3 wipe ile) rom yükleniyor telefon açılıyor ancak sim kart okumuyor şarj 0 yazıyor 10 saniye sonra reset atıyor. İlla data yıda mı silmek gerek? Yoksa format data yapmak işi çözer ama bilgisayar yok elimin altında uğraşamıyorum. Varmı başına gelen ve format data yapmadan çözen?
3 wipe dan kastınız dalvick, cache, system midir?Ayrıca belirtmeliyim 3wipe yapabilirsiniz arkadaşlar. Telefon açılınca ayarlarınızı tek tek kontrol etmenizi tavsiye ederim direk kullanmayın. Özellikle yeni hareketleri kullan seçeneğini aç kapa yapın ve 1-2 kere reboot yapmanızı öneriyorum.
Format data ile çözülmeyen sorun yok hocam ama dediğim gibi 3 wipe ile geçen arkadaşlar olmuş bende denedim olmadı. Yapcak bişey yok artık miroom hevesimizi kursağımızda bıraktıFormat datayla çözmüştüm. Geçmiş olsun
Miroom miui eu ya göre daha kararsız bir rom fikrimce çabuk bozulabiliyor .Format data ile çözülmeyen sorun yok hocam ama dediğim gibi 3 wipe ile geçen arkadaşlar olmuş bende denedim olmadı. Yapcak bişey yok artık miroom hevesimizi kursağımızda bıraktı