Rom MIUI 12 Mi Room Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Bende Swift backup kullanıyorum hocam. Maksimum 15 dk da bende tüm rom geçişimi tamamlıyorum bununla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben son sürüm ile geçişlerde herhangi bir sıkıntı görmedim. Önceki sürümde takılmalar az da olsa oluyordu ilk sürüm diye normal karşılamıştım bu sürümde tam ekran hareketleri bende sorunsuz çalışıyor.
Alala bende alttaki bar ara ara kayboluyo ve takılmalar oldukça fazla mi 9t kullanıyorum ve ota dan güncelledim

kalkir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Mi8
Meslek
Serbest Fotoğrafçı
Konular
14
Ben akşam üzeri çok zor indirdim. Bende de aynı sorun vardı

Sabahtan beri soru soruyorum pek cvp gelmiyo ama buna cvp gelir inşallah. Tam ekran hareketleri hala tam çalışmıyor sanki. Arka plandaki uygulamaları açmak için aşağıdan yukarı çektiğimde takılıyo açılmıyo. Bunun gibi sorunlar yşayanlar varmı acaba.
Tam ekran hareketlerini birkaç kez kapatıp açıp telefonuda bir-iki kere yeniden başlatın hocam

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Alala bende alttaki bar ara ara kayboluyo ve takılmalar oldukça fazla mi 9t kullanıyorum ve ota dan güncelledim
Süper duvarkağıtlarını kullanıyormusun peki. Sanki onlarla alakalı bi sorun var

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Şarj hızlımı gidiyor tam şarj oldu bi kez 9t pro

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Ben akşam üzeri çok zor indirdim. Bende de aynı sorun vardı

Sabahtan beri soru soruyorum pek cvp gelmiyo ama buna cvp gelir inşallah. Tam ekran hareketleri hala tam çalışmıyor sanki. Arka plandaki uygulamaları açmak için aşağıdan yukarı çektiğimde takılıyo açılmıyo. Bunun gibi sorunlar yşayanlar varmı acaba.
Bende de bazen tam ekranda aşağıdan yukarı kaydırmada çalışmama sorunları oluyor. Geçen gün masik x MIUI 12 yükledim, o daha akıcı idi fakat akıllı ağ modunu kaldırmışlar herhalde bulamayınca geri mirooma döndüm

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Bende de bazen tam ekranda aşağıdan yukarı kaydırmada çalışmama sorunları oluyor. Geçen gün masik x MIUI 12 yükledim, o daha akıcı idi fakat akıllı ağ modunu kaldırmışlar herhalde bulamayınca geri mirooma döndüm
Biraz idare etcez ozaman. İnşallah düzeltirler bi dahakine. Kullanımı hiç hoş değil böyle. Akıllı ağ modunu kullanmıyorum hiç aslında ben ama şarj için kullanıyorum miroom u. Bugüne kadar da hiç bu kadar can sıkıcı bi problem olmamıştı.

Smallville

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Halen indiremedim bende, bütün gün uğraştım.

Erdenn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erden
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Sabah zar zor indirdim. Şarj göstergesi altında fps bilgisi gösteriyor. Bunu anlamadım.
Dünya da çıkmıyo mars ta çıkıyo o yazı sadece. Ama bende tam ekran hareketleri çok takılıyo. Alt bar ara ara kayboluyo. Hiç zevk vermiyo kullanırken. Bide karanlık modun dozunu kaçırmışlar gündüz ekranı göremiyom nerdeyse keşke yüklemeseydim mıuı 12 yi. Mıuı 11 in son versiyonu sorunsuzdu pürüssüzdü.

Üst Alt