MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Merhaba arkadaşlar, şu an eu rom kullanıyorum. Cihazım garantiliydi kayıtlı gibi değil. Şimdi tekrar stock roma dönmek istiyorum. Mi flash'tan direk bu miui 12 fastboot flashlayıp clean and unlock deyip bootloader falan kapatsam sıkıntı çıkar mı?

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, şu an eu rom kullanıyorum. Cihazım garantiliydi kayıtlı gibi değil. Şimdi tekrar stock roma dönmek istiyorum. Mi flash'tan direk bu miui 12 fastboot flashlayıp clean and unlock deyip bootloader falan kapatsam sıkıntı çıkar mı?
Sıkıntı çıkmaz sadece atarken dikkat edin %60 ve ustu sarj ve doğru inmiş stock rom cihazınız önceden global ise global kurmanız mantıklı yada eu ise eu

Aybat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aybars
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
22
Bende bazen tam ekran hareketleri sorun çıkarıyor mesela Instagram da geri gelemiyorum bir kaç defa denedikten sonra hareketler çalışıyor bu sizde de oluyor mu?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oynstk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
Katılıyorum bu kadar tüketeceğini beklemiyordum su gibi gidiyor

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş mi flash tool ile kurdum formata gerek varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim güzel bir format at cihaz bu yeni sürüme kendini adapte eder o zaman hiçbir sorun olmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11.0.11.0 olanlardan güncellemeyi alan var mı?
Kardeş mi flash tool ile kurdum formata gerek varmı

Son düzenleme:

aalperdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
11.0.11.0da olup fastboot linkini miflashtool ile kuran var mı? Sıkıntı yaşanır mı? Bootloader açıp direk kursam bir sorun olur mu? Cihaz garantili hiç bir işlem yapılmamış tertemiz cihaz

Enes72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi note 8
Konular
5
Arkadaşlar indirdikten sonra yeniden başlat diyorum %2 olup bitiriyor ve telefonu açıyor
Farkettiğim bir şey ise telefonu açarken alt kısımda unlocked yazıyor.
Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim ?

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Sıkıntı çıkmaz sadece atarken dikkat edin %60 ve ustu sarj ve doğru inmiş stock rom cihazınız önceden global ise global kurmanız mantıklı yada eu ise eu
Telefonum global. Redmi note 8 stock romları kısmındaki miui 12 global romunu indirdim. Direk onu flashlayıp clean and lock seçip bootloader kapatıp garantiyi geri getirmek istiyorum. Bir şey olacak diye tedirginim :)

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Telefonum global. Redmi note 8 stock romları kısmındaki miui 12 global romunu indirdim. Direk onu flashlayıp clean and lock seçip bootloader kapatıp garantiyi geri getirmek istiyorum. Bir şey olacak diye tedirginim :)
Hocam bir şey olmuyor. Forumda Redmi Note 8 için miflash ile global rom yükleme rehberi mevcut. Onu bakarak yapabilirsiniz. Tek fark clean and lock diyeceksiniz. Onun dışında BL kilidi açıp açmadığınızı zaten yetkili hesaplar görebiliyor.

BorazanPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Hocam bir şey olmuyor. Forumda Redmi Note 8 için miflash ile global rom yükleme rehberi mevcut. Onu bakarak yapabilirsiniz. Tek fark clean and lock diyeceksiniz. Onun dışında BL kilidi açıp açmadığınızı zaten yetkili hesaplar görebiliyor.
Sağ olun hocam. O zaman direk son güncellemeyi flash'layacağım. eu romda sıkıntı çıkmaya başladı çünkü.

oynstk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Note 9s
Konular
1
Arkadaşlar indirdikten sonra yeniden başlat diyorum %2 olup bitiriyor ve telefonu açıyor
Farkettiğim bir şey ise telefonu açarken alt kısımda unlocked yazıyor.
Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim ?

Mi flash tool ile yapıcan bendede aynı şekil %2 civarında hata veriyordu mi flash tool ile yaptım yüklendi forumda aratırsan nasıl yapılacağı var.

Üst Alt