MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Sıfır kurulum yaptım uygulamalar yükleniyor ve şarj su gibi akıyor malesef. sanırım geri döneceğim 11e

Soru: EU rom yüklemek istiyorum. miui12 eu rom nereden bulabilirim? ve türkçe mi?
Türkçe var hocam. Ayrıca gereksiz bütün Google uygulamalarından arındırılmıştır Çin tabanlı olduğu için. İsterseniz Play Store'dan yükleyebilirsiniz tabii ki. Bir de bilmeniz gereken bir husus daha var. Şu anki EU Stabil ROM Widevine L3. EU Beta StreX hocamın söylediğine göre L1. Ne işe yarıyor bu L1 - L3 derseniz;

L1 ile Netflix'te FULL HD içerik izleyebiliyorsunuz. Fakat L3 ile sadece 480p izleyebiliyorsunuz.

EU Stabil:

EU Beta:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Note 8 i bilmem de Note 7 karanlık mod kullanıyorsanız uygulamaların renkleri bozuluyor. Çözümü ise, kurduğunuz her uygulama için Ekran ayarlarına gidip Tekli uygulamalar içinden ilgili ayarı tek tek kapamak . Umarım toplu bir güncelleme ile çözülür bu sıkıntı

Sercebaris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Hadi miui 12 neyse de android 10 ha gelmiş ha gelmemiş bana yeniliği hissettirmeyen hiçbir güncelleme gözümde güncelleme değil.

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12
Türkçe var hocam. Ayrıca gereksiz bütün Google uygulamalarından arındırılmıştır Çin tabanlı olduğu için. İsterseniz Play Store'dan yükleyebilirsiniz tabii ki. Bir de bilmeniz gereken bir husus daha var. Şu anki EU Stabil ROM Widevine L3. EU Beta StreX hocamın söylediğine göre L1. Ne işe yarıyor bu L1 - L3 derseniz;

L1 ile Netflix'te FULL HD içerik izleyebiliyorsunuz. Fakat L3 ile sadece 480p izleyebiliyorsunuz.

EU Stabil:

EU Beta:
Açıklama için teşekkür ederim. Bu fastboot sürümü müdür acaba? Bu ROM yükleme işlerine yeni girdim çok bilgim yok. Cihazın BL kilidi açık, imei atılmış cihaz. Fastboot ile rom yükledim sıkıntı yok. Bu da öyle mi yükleniyor?

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Hocam MIUI community de bir kişi böyle paylaşmış gelmeyecekmis MIUI 11.0.11.0 kullananlara kaynağı da Xiaomi de çalışan bir insanmış ne kadar doğru olabilir ?

Kötü haber diye paylaşmış arkadaş fakat bir akıllı kendi sanırsam 10 sürümüne dönüp yine alır millet bence
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Açıklama için teşekkür ederim. Bu fastboot sürümü müdür acaba? Bu ROM yükleme işlerine yeni girdim çok bilgim yok. Cihazın BL kilidi açık, imei atılmış cihaz. Fastboot ile rom yükledim sıkıntı yok. Bu da öyle mi yükleniyor?
TWRP ile yüklüyorsunuz hocam ROM'u.

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam MIUI community de bir kişi böyle paylaşmış gelmeyecekmis MIUI 11.0.11.0 kullananlara kaynağı da Xiaomi de çalışan bir insanmış ne kadar doğru olabilir ?

Kötü haber diye paylaşmış arkadaş fakat bir akıllı kendi sanırsam 10 sürümüne dönüp yine alır millet bence

Ne olacak şimdi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne olacak şimdi ?
Buradaki admin yöneticiler xiaom yetkileri ile irtibata geçip bize bilgilendirme yapsalar iyi olur

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Ne olacak şimdi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki admin yöneticiler xiaom yetkileri ile irtibata geçip bize bilgilendirme yapsalar iyi olur
Hocam en fazla 12.0.2.0 sürümünü bekleriz, başka bir şey olmaz. :D Kendi tahminlerimce de yakında gelir diye düşünüyorum. Hem 11.0.11.0 sürümü kullanan insanlara gelmedi, hem de verilen sürüm yarım MIUI 12 gibi. Bir de yeni çıktığı için güncellemeler hızlı gelir herhalde.

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Hocam en fazla 12.0.2.0 sürümünü bekleriz, başka bir şey olmaz. :D Kendi tahminlerimce de yakında gelir diye düşünüyorum. Hem 11.0.11.0 sürümü kullanan insanlara gelmedi, hem de verilen sürüm yarım MIUI 12 gibi. Bir de yeni çıktığı için güncellemeler hızlı gelir herhalde.
İnşallah hocam dediğiniz gibi olur. Bekleye bekleye bir haller oldu Haziran ayından beridir :)

brkoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi nite 8
Konular
12

ben 11.0.11.0 sürümünden fastboot olarak rom attım bir sıkıntı yok kullanıyorum şu an

Üst Alt