- Adım
- burak
- Cihazım
- redmi nite 8
- Konular
- 12
Mi flash tool ile yapıcan bendede aynı şekil %2 civarında hata veriyordu mi flash tool ile yaptım yüklendi forumda aratırsan nasıl yapılacağı var.
Ekran boyutunu mu küçülttünüz hocam?Yüklendikten sonraki gun yeni kontrol merkezi boyle oldu sebebini anlamadim. Boşluklu duruyor simgeler ve duzeltemedim. Ayrica sistem yazilari kalin punto oldu.
Evet ondanmis. Yeniden baslatma sonrasinda kontrol merkezini de kucultmus. Ben de goruntuyu buyultup yeniden baslattim, sonra goruntuyu yine kuculttum. Telefon simgeleri kucuk ama kontrol merkezi buyuk kaldi. İstedigim gibi.Ekran boyutunu mu küçülttünüz hocam?
Evet silinir.Dosyalarım resimlerim numaralar vs silinir mi yani bu işlem sonucu tel sıfırlanıyor mu ?
Merhabalar, kontrol merkezini nasıl açıyoruz. Güncelleme yapmama rağmen böyle bir ekran ile karşılaşmadım.Evet ondanmis. Yeniden baslatma sonrasinda kontrol merkezini de kucultmus. Ben de goruntuyu buyultup yeniden baslattim, sonra goruntuyu yine kuculttum. Telefon simgeleri kucuk ama kontrol merkezi buyuk kaldi. İstedigim gibi.
Yok atılmıyor hocam denedim kilit hatası veriyor açılması lazımbl kilidini açmadan fastboot dan global rom atılmıyor mu ?
Eyvallah dostum11.0.11.0 sürümünün güncelleme alamadığı MIUI ekibine bildirilmiş çalışmalara başlamışlar arkadaşlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.