- Adım
- Erkut
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 0
eyvallahYok atılmıyor hocam denedim kilit hatası veriyor açılması lazım
eyvallahYok atılmıyor hocam denedim kilit hatası veriyor açılması lazım
Miui launcher güncellemesi yap, düzelecektir.Telefonu yeniden baslattim, temayi degistirdim, guvenlik optimizasyonu yaptim, ram temizligi vs. her seyi yaptim ama duzelmedi. Sabit burada kaliyor bu ibare. Arada bir kafasina gore degisiyor. Sorunun cozumunu bilen var mi?
Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürdünüz mü bilmiyorum ama ban kalırsa güncelleme yapıldıktan sonra güzel bir fabrika ayarlarına döndürmek. Cihaz yeni sürümle kendini adapte edemeyebilir.Telefonu yeniden baslattim, temayi degistirdim, guvenlik optimizasyonu yaptim, ram temizligi vs. her seyi yaptim ama duzelmedi. Sabit burada kaliyor bu ibare. Arada bir kafasina gore degisiyor. Sorunun cozumunu bilen var mi?
Paylaştığın için teşekkürler.11.0.11.0 sürümünün güncelleme alamadığı MIUI ekibine bildirilmiş çalışmalara başlamışlar arkadaşlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bl killidiniz açık ustam twrp ile yapın update yiArkadaşlar indirdikten sonra yeniden başlat diyorum %2 olup bitiriyor ve telefonu açıyor
Farkettiğim bir şey ise telefonu açarken alt kısımda unlocked yazıyor.
Bu güncellemeyi nasıl yapabilirim ?
twrp ile yapılan güncellemede kurulu programlar silinirmi, telefon sıfırlanırmı ?Bl killidiniz açık ustam twrp ile yapın update yi
Çok bi fikrim yok ota yolu ile aldığım için süreklitwrp ile yapılan güncellemede kurulu programlar silinirmi, telefon sıfırlanırmı ?
Hocam 12.0.2 yada 12.0.3 u beklemekte fayda var ama nasıl isterseniz sonuçta beta gibi bisey şuan içinArkadaşlar güncellemeyi yapmaya değermi sizce ? yeni özelliklerin hepsi gelmemiş ama note 8 kullanıcısıyım