MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bu nasıl miui12 ya... Xiaomi.eu'daki çoğu özellik yok. Mesela düşük pil uyarısında yan tarafta batarya simgesi çıkıyordu yok...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 12 görünümlü miui11 gibi...
Ne bekliyordunuz ?
Xiaomi.eu da olan her şeyin gelmesini mi ? :)
Çin romu bir ayrıcalıktır global rom hiç bir zaman çin romu ile aynı şeyleri almaz yeni uygulama kasası vs globale gelir mi bilmiyorum.
StreX hocam miuirex uygulamasında ota link çıktı eklermisiniz
Bu romun ota linki çıkmayacak arkadaşlar
Olmuyor hocam. Can't verify update başlığı altında şu açıklama var: Sorry, flash to this stable version is not allowed.
Bekleyin hocam bir süre ara ara deneyin
Engin. hocam kurmak istiyorsanız bootloader kilidini açıp mi flash ile yeni sürümü kurup kilidi kapatabilirsiniz

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Hocam kilidi açmaktan bu kadar korkmayın.Cihaza rom atmak sandıgınız kadar zor bişey değil.Ben bazen günde 3 rom değiştiriyorum kararsızlıgımdan dolayı.İllaki MIUI 12 kullanacagım diyorsanız açın bootloader kilidini sonra bir durum olursa yine kapatırsınız.Forumda bir sürü konu var.

Bu biraz şeye benziyor..Elinde ferrari var ama sen bunu tüplü kullanmaya calısıyorsun.Bootloader kilidi vs hep ticari amaçlı yapılan seyler baskada bişey degil.

Sen cıkarılan yeni sürümle telefonunun yavasladıgını dusuneceksin ve daha ust bir model alacaksın.Konu bu...

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam kilidi açmaktan bu kadar korkmayın.Cihaza rom atmak sandıgınız kadar zor bişey değil.Ben bazen günde 3 rom değiştiriyorum kararsızlıgımdan dolayı.İllaki MIUI 12 kullanacagım diyorsanız açın bootloader kilidini sonra bir durum olursa yine kapatırsınız.Forumda bir sürü konu var.

Bu biraz şeye benziyor..Elinde ferrari var ama sen bunu tüplü kullanmaya calısıyorsun.Bootloader kilidi vs hep ticari amaçlı yapılan seyler baskada bişey degil.

Sen cıkarılan yeni sürümle telefonunun yavasladıgını dusuneceksin ve daha ust bir model alacaksın.Konu bu...
Mevzu garanti sanırım saygı duyuyorum...
Ancak Custom romdaki özelleştirmeleri görünce Stock rom hiç cazip gelmiyor :)
bir kere kilidi kapatıp deneyim dedim de 1 haftayı zor ettim

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Ne bekliyordunuz ?
Xiaomi.eu da olan her şeyin gelmesini mi ? :)
Çin romu bir ayrıcalıktır global rom hiç bir zaman çin romu ile aynı şeyleri almaz yeni uygulama kasası vs globale gelir mi bilmiyorum.

Bu romun ota linki çıkmayacak arkadaşlar

Bekleyin hocam bir süre ara ara deneyin
Engin. hocam kurmak istiyorsanız bootloader kilidini açıp mi flash ile yeni sürümü kurup kilidi kapatabilirsiniz
Gelmez belki hocam ama yine de çok eksik var. Miui 12 adı altında 11i vermişler gibi...

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Mevzu garanti sanırım saygı duyuyorum...
Ancak Custom romdaki özelleştirmeleri görünce Stock rom hiç cazip gelmiyor :)
bir kere kilidi kapatıp deneyim dedim de 1 haftayı zor ettim

Aynen öyle hocam kaç kere "system destroyed" hatası alarak cihazı tuglaya cevirdim.Sonrasında geri getirmekteki haz bile güzel..O kadar sık rom deniyorum kuruyorum kararsız kalıyorum ki whatsapp bazen dogrulama kodu gondermiyor 1-2 gun bekliyorum :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Gelmez belki hocam ama yine de çok eksik var. Miui 12 adı altında 11i vermişler gibi...
Olay şurada
bu zamana kadar bu cihazda biz Çin bazlı Miui 12 kullandık
Xiaomi bize Miui 12 getireceğiz dedi
Çin romundakileri vereceğiz demedi :)
En fazla tam ekran hareketleri verilir o kadar
Ama ümitli değilim bilginiz olsun özellikle kapatılmış gibime geldi

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Aynen öyle hocam kaç kere "system destroyed" hatası alarak cihazı tuglaya cevirdim.Sonrasında geri getirmekteki haz bile güzel..O kadar sık rom deniyorum kuruyorum kararsız kalıyorum ki whatsapp bazen dogrulama kodu gondermiyor 1-2 gun bekliyorum :)
Geçen gün bende öyle oldum hocam. Eu beta kurdum, Global Miui 12 kurdum, miroom kurdum. Dolaştım durdum en sonunda yeter ulen deyip miui 11 global kurup kilidi kapattım. İyi güzel tabi ama bi ton programı tekrar özelleştirmek hesaplarla girmek şahsen benim zamanımı alıyor. Ama şimdi yine kilit açacağım. :D Açacağım ama play store cihaz sertifikali değil diyor. Hayır xml dosyasina girip satir satir kod değiştirmekte istemiyorum. Ne yapsam bilemedim.

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Olay şurada
bu zamana kadar bu cihazda biz Çin bazlı Miui 12 kullandık
Xiaomi bize Miui 12 getireceğiz dedi
Çin romundakileri vereceğiz demedi :)
En fazla tam ekran hareketleri verilir o kadar
Ama ümitli değilim bilginiz olsun özellikle kapatılmış gibime geldi
Greeshan romuna geçebilirim sırf tam ekran hareketleri için...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama olsun hocam en azından globale geldi buna da şükür

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Geçen gün bende öyle oldum hocam. Eu beta kurdum, Global Miui 12 kurdum, miroom kurdum. Dolaştım durdum en sonunda yeter ulen deyip miui 11 global kurup kilidi kapattım. İyi güzel tabi ama bi ton programı tekrar özelleştirmek hesaplarla girmek şahsen benim zamanımı alıyor. Ama şimdi yine kilit açacağım. :D
Gerek yok hocam hiçbirine swift backup kullanın
tek seferlik ücretli program ama güzel yanını söyleyeyim tüm uygulamaları verileri ile ister sd karta ister buluta yedekliyor
eğer rom kuracaksam swift ile sd karta tüm uygulamaların yedeğini alıyorum daha sonra romu kurunca yedekten geri yüklüyorum her şey verileri ile geri geliyor

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Gerek yok hocam hiçbirine swift backup kullanın
tek seferlik ücretli program ama güzel yanını söyleyeyim tüm uygulamaları verileri ile ister sd karta ister buluta yedekliyor
eğer rom kuracaksam swift ile sd karta tüm uygulamaların yedeğini alıyorum daha sonra romu kurunca yedekten geri yüklüyorum her şey verileri ile geri geliyor
Hocam süpermiş, bir bakayım. İşe yarar programlara para verilir kafasındayım zaten ben de.

Üst Alt