MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
küçük bir maruzatım var yeni konu açmadan sorayım arkadaşlar dün sistem uygulamaları güncelleyici kısmında "wallpaper" uygulaması için güncelleme geldiğini gördüm indir dediğimde sürekli hata verdi bir çok kez denedikten sonra bende güncellemeyi yoksay dedim güncelleme gitti daha sonra bölge değiştirip uygulamayı güncelleyip geri dönebilirmiyim diye düşündüm bölgeyi değiştirdim tekrar kontrol ettiğimde güncellemeyi yine göstermedi şimdi bu güncelleme nereye gitmiş olabilir :D
Hocam aynı durumu ben de yaşadım o wallpaper uygulamasi ve xiaomi health uygulamasina güncelle geldi ama telefonu yeniden başlatsam dahi indiremedim. Ben de yok saydım

ScarecrowTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Bana ota ile ulaşmış güncelleme.11.10 sürümündeydim, güncellemeli miyim?

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Hocalarım peki fastboot ile bl kapalı iken 0dan yükleme yapılabiliyormu bi ara mi a1 im vardı cmd ile bir şekilde yapmıştım brick olunca (bl kilidini kapat ve stock rom kur yapmıştım bl kapaliydı )

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocalarım peki fastboot ile bl kapalı iken 0dan yükleme yapılabiliyormu bi ara mi a1 im vardı cmd ile bir şekilde yapmıştım brick olunca (bl kilidini kapat ve stock rom kur yapmıştım bl kapaliydı )
bl kilidi kapalı fastboottan yükleme yapılmaz
Teşekkürler hocalarım gün içinde aktif değildim konuyu şimdi güncelliyorum bilgilendirme için herkese teşekkürler

Son düzenleme:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Redmi Note 8 V12.0.1.0.QCOMIXM Global Full Rolled out.

Böyle bir mesaj gönderilmiş, yakında biz 11.0.11.0 sürümlü arkadaşlara gelebilir, güncellemeleri kontrol edelim arkadaşlar.

Son düzenleme:

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Son düzenleme:

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Redmi Note 8 V12.0.1.0.QCOMIXM Global Full Rolled out.

Böyle bir mesaj gönderilmiş, yakında biz 11.0.11.0 sürümlü arkadaşlara gelebilir, güncellemeleri kontrol edelim arkadaşlar.
Beklemedeyiz hocam :)

Üst Alt