MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Recover
Ama arada kodlama farkı var hocam şöyle düşünün biri düz mercedes biri brabus versiyonu gibi
Ota güncelleyici için geliştirilen
Recovery de twrp cwm gibi modlu dan yuklemek için
Hocam arkadaş bir atsın bakalım durum ne olur. Konunun önceki sayfalarında da bir arkadaşımız sanırım recovery bağlantısındaki romu indirip kurmuştu. Onun da cihazı v11.0.10.0 sürümdeydi. OTA linki olsa kodlamasını geçtim bir yerinde bir harf bile farklı olurdu diye düşünüyorum. Birebir aynı bu.

bekobey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir DOĞAN
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Okumuş Balıkçı
Konular
1
Fastboot Linki çıkmış; StreX konuya ekleyebilirmisiniz,

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Hocam arkadaş bir atsın bakalım durum ne olur. Konunun önceki sayfalarında da bir arkadaşımız sanırım recovery bağlantısındaki romu indirip kurmuştu. Onun da cihazı v11.0.10.0 sürümdeydi. OTA linki olsa kodlamasını geçtim bir yerinde bir harf bile farklı olurdu diye düşünüyorum. Birebir aynı bu.
Şöyle düşünün hocam içerisindeki herşey aynı gözükebilir ismide o sorun değil içerisindeki yükleyici kodlaması önemli olan atıyorum orda bi satır kodu var img.twrp install olarak geçiyor ota da ise img.updater olarak geçiyor ve zaten 2 işlemdeki işlemlerde aynı twrp de manuel olarak kuruyoruz ota da ise o otomatik kod çözüp kendisi yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam isimler birebir aynı. Tekrar tekrar kontrol ettim. Recovery diye paylaşılan ROM'la arkadaşın OTA üzerinden indirdiği ROM aynı isim ve boyuta sahip. :(
Cihaza yükleme durumunuz nedir hocam :)

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Şöyle düşünün hocam içerisindeki herşey aynı gözükebilir ismide o sorun değil içerisindeki yükleyici kodlaması önemli olan atıyorum orda bi satır kodu var img.twrp install olarak geçiyor ota da ise img.updater olarak geçiyor ve zaten 2 işlemdeki işlemlerde aynı twrp de manuel olarak kuruyoruz ota da ise o otomatik kod çözüp kendisi yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaza yükleme durumunuz nedir hocam :)
Cihaza yükleme durumu derken hocam? :D

murathak198555

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat Hak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
küçük bir maruzatım var yeni konu açmadan sorayım arkadaşlar dün sistem uygulamaları güncelleyici kısmında "wallpaper" uygulaması için güncelleme geldiğini gördüm indir dediğimde sürekli hata verdi bir çok kez denedikten sonra bende güncellemeyi yoksay dedim güncelleme gitti daha sonra bölge değiştirip uygulamayı güncelleyip geri dönebilirmiyim diye düşündüm bölgeyi değiştirdim tekrar kontrol ettiğimde güncellemeyi yine göstermedi şimdi bu güncelleme nereye gitmiş olabilir :D

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
küçük bir maruzatım var yeni konu açmadan sorayım arkadaşlar dün sistem uygulamaları güncelleyici kısmında "wallpaper" uygulaması için güncelleme geldiğini gördüm indir dediğimde sürekli hata verdi bir çok kez denedikten sonra bende güncellemeyi yoksay dedim güncelleme gitti daha sonra bölge değiştirip uygulamayı güncelleyip geri dönebilirmiyim diye düşündüm bölgeyi değiştirdim tekrar kontrol ettiğimde güncellemeyi yine göstermedi şimdi bu güncelleme nereye gitmiş olabilir :D
Hocam aynısı bende de oldu 2 gün önce gözüküyordu bugun girdim yoktu geri çekmişler heralde

Üst Alt