MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Sanırım recovery bağlantısında verilen romu 11.0.10.0 sürüme sahip kişiler güncelleyici üzerinden kurabiliyor. Ama biz kurarken izin vermiyor.

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Hocam :( Sanırım bu dosya da konuda paylaşılan Recovery dosyasıyla aynı. İsimleri birebir aynı çünkü. Rica etsem dosya boyutuna bakabilir misiniz? 2.11 GB bir boyutu mu var? Eğer öyleyse drive'a atmaya uğraşmayın, aynı rom büyük ihtimalle.
Ota ile indiyse ota güncelleme dir zaten hocam 2.3gb civari obur dosya benim hatırladığım

Cingasan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Sanırım recovery bağlantısında verilen romu 11.0.10.0 sürüme sahip kişiler güncelleyici üzerinden kurabiliyor. Ama biz kurarken izin vermiyor.
O kadar çok sıkıldım ki bu rezaletten. Xiaomi güncellemeleri adam akıllı yapmıyor.

Umutoktay1903

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
3
O kadar çok sıkıldım ki bu rezaletten. Xiaomi güncellemeleri adam akıllı yapmıyor.
Xiaomi kendi mi serilerine zamanında güncelleme verirken alt markası olan redmi modellerine geciktirerek veriyor hocam

G31m7

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi Note8
Konular
14
o zaman durduruyorum ihtiyaciniz olursa pcde mevcut yukleyebilirim istediginiz yere

58lanet65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
RedmiNote8 64gb
Konular
3
Recover
Hocam isimler birebir aynı. Tekrar tekrar kontrol ettim. Recovery diye paylaşılan ROM'la arkadaşın OTA üzerinden indirdiği ROM aynı isim ve boyuta sahip. :(
Ama arada kodlama farkı var hocam şöyle düşünün biri düz mercedes biri brabus versiyonu gibi
Ota güncelleyici için geliştirilen
Recovery de twrp cwm gibi modlu dan yuklemek için

Üst Alt