- Konular
- 0
Sanırım recovery bağlantısında verilen romu 11.0.10.0 sürüme sahip kişiler güncelleyici üzerinden kurabiliyor. Ama biz kurarken izin vermiyor.
Ota ile indiyse ota güncelleme dir zaten hocam 2.3gb civari obur dosya benim hatırladığımHocam Sanırım bu dosya da konuda paylaşılan Recovery dosyasıyla aynı. İsimleri birebir aynı çünkü. Rica etsem dosya boyutuna bakabilir misiniz? 2.11 GB bir boyutu mu var? Eğer öyleyse drive'a atmaya uğraşmayın, aynı rom büyük ihtimalle.
Tahmin ettiğim gibi oldu. Recovery dosyasıyla aynı dosya. Siz paylaşsanız da biz kurarken problem olacak, gene hata verecek.2.1 gb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
google drive
O kadar çok sıkıldım ki bu rezaletten. Xiaomi güncellemeleri adam akıllı yapmıyor.Sanırım recovery bağlantısında verilen romu 11.0.10.0 sürüme sahip kişiler güncelleyici üzerinden kurabiliyor. Ama biz kurarken izin vermiyor.
Hocam isimler birebir aynı. Tekrar tekrar kontrol ettim. Recovery diye paylaşılan ROM'la arkadaşın OTA üzerinden indirdiği ROM aynı isim ve boyuta sahip.Ota ile indiyse ota güncelleme dir zaten hocam 2.3gb civari obur dosya benim hatırladığım
Xiaomi kendi mi serilerine zamanında güncelleme verirken alt markası olan redmi modellerine geciktirerek veriyor hocamO kadar çok sıkıldım ki bu rezaletten. Xiaomi güncellemeleri adam akıllı yapmıyor.
Hocam ben aynı ROM olduğuna kanaat getirdim. Ama isterseniz yükleyin gene, belki %0.5 ihtimal olur. Ben mani olmayayım bu duruma.o zaman durduruyorum ihtiyaciniz olursa pcde mevcut yukleyebilirim istediginiz yere
RecoverSanırım recovery bağlantısında verilen romu 11.0.10.0 sürüme sahip kişiler güncelleyici üzerinden kurabiliyor. Ama biz kurarken izin vermiyor.
Ama arada kodlama farkı var hocam şöyle düşünün biri düz mercedes biri brabus versiyonu gibiHocam isimler birebir aynı. Tekrar tekrar kontrol ettim. Recovery diye paylaşılan ROM'la arkadaşın OTA üzerinden indirdiği ROM aynı isim ve boyuta sahip.
Evet malesef.Xiaomi kendi mi serilerine zamanında güncelleme verirken alt markası olan redmi modellerine geciktirerek veriyor hocam