- Adım
- Yiğit
- Cihazım
- Redmi Note8
- Konular
- 14
suan sizin icin bekliyorum kendim de bir iki dosyami yedekleyecegimnasil yapacagimi soylerseniz yapabilirim
suan sizin icin bekliyorum kendim de bir iki dosyami yedekleyecegimnasil yapacagimi soylerseniz yapabilirim
Hocam guncelleyicinin indirdiği sürüme bi bakarmısınız bar dan ne olur ne olmaz bizde ona göre upload bekleyelimUmarim
Umarım Boyle bir sorun olmaz olursa cok enterasan olur
Hocam guncelleyicinin indirdiği sürüme bi bakarmısınız bar dan ne olur ne olmaz bizde ona göre upload bekleyelim
Hocam telefon güncelleyiciye girip romu indirin. İnme bitince yeniden başlatılsın mı diye bir soru çıkıyordu sanırım. Uzun zamandır OTA'dan güncelleme gelmediği için hatırlamıyorum, teşekkürler Xiaomi. Her neyse o uyarı çıkarsa eğer direkt pc ye bağlayın ve telefonun dizinine girin. Orada downloads_rom gibi bir klasör olması gerekiyor onun içinde de rom dosyası var. Onu alıp google drive gibi bulut depolama sitelerine koyarsanız biz de bir şansımızı deneriz.nasil yapacagimi soylerseniz yapabilirim
evet buldum suan masaustune atiyorum upload edecegimHocam telefon güncelleyiciye girip romu indirin. İnme bitince yeniden başlatılsın mı diye bir soru çıkıyordu sanırım. Uzun zamandır OTA'dan güncelleme gelmediği için hatırlamıyorum, teşekkürler Xiaomi. Her neyse o uyarı çıkarsa eğer direkt pc ye bağlayın ve telefonun dizinine girin. Orada downloads_rom gibi bir klasör olması gerekiyor onun içinde de rom dosyası var. Onu alıp google drive gibi bulut depolama sitelerine koyarsanız biz de bir şansımızı deneriz.
2.30 saat gosteriyor upload ediyorum suanevet buldum suan masaustune atiyorum upload edecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam yazılım insin tekefona kurmadan önce normal telefon hafızasından downloaded_rom klasörü var ordan pc ye alıp mediafire drive gibi bi siteye upload ederseniz link verirseniz çok makbule geçernasil yapacagimi soylerseniz yapabilirim
Hocam Sanırım bu dosya da konuda paylaşılan Recovery dosyasıyla aynı. İsimleri birebir aynı çünkü. Rica etsem dosya boyutuna bakabilir misiniz? 2.11 GB bir boyutu mu var? Eğer öyleyse drive'a atmaya uğraşmayın, aynı rom büyük ihtimalle.evet buldum suan masaustune atiyorum upload edecegim
Hocam dosya boyutu ne kadarevet buldum suan masaustune atiyorum upload edecegim
2.30 saat gosteriyor upload ediyorum suan
Hangi siteye upload yapiyorsunuz hocamevet buldum suan masaustune atiyorum upload edecegim
2.30 saat gosteriyor upload ediyorum suan
2.1 gbHocam Sanırım bu dosya da konuda paylaşılan Recovery dosyasıyla aynı. İsimleri birebir aynı çünkü. Rica etsem dosya boyutuna bakabilir misiniz? 2.11 GB bir boyutu mu var? Eğer öyleyse drive'a atmaya uğraşmayın, aynı rom büyük ihtimalle.
google driveHangi siteye upload yapiyorsunuz hocam