Hocam root istiyor sanırım. Root ile mi çalışıyor bu arkadaş? Kuruluyor su an ama.Play store dan indirip deneyebilirsiniz
Gerek yok hocam hiçbirine swift backup kullanın
tek seferlik ücretli program ama güzel yanını söyleyeyim tüm uygulamaları verileri ile ister sd karta ister buluta yedekliyor
eğer rom kuracaksam swift ile sd karta tüm uygulamaların yedeğini alıyorum daha sonra romu kurunca yedekten geri yüklüyorum her şey verileri ile geri geliyor
Hocam bu MIUI 12 de tam ekran hareketleri gelmeyecek mi bir çok şey eksik şuan ben zaten beklemiyorum ne zaman gelirse gelsin ama benim bildiğim şuan ki 01 sürümü insanları susturmak içindi asıl sürüm 12.02.0 diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim hem zaten bir ton kasma ve optimizasyon hataları var belli oluyor tam anlamıyla düzgün olmadığıGerek yok hocam hiçbirine swift backup kullanın
tek seferlik ücretli program ama güzel yanını söyleyeyim tüm uygulamaları verileri ile ister sd karta ister buluta yedekliyor
eğer rom kuracaksam swift ile sd karta tüm uygulamaların yedeğini alıyorum daha sonra romu kurunca yedekten geri yüklüyorum her şey verileri ile geri geliyor
Verileri ile yedek root ile çalışıyor evetHocam root istiyor sanırım. Root ile mi çalışıyor bu arkadaş? Kuruluyor su an ama.
beta aşamasında şuan uyarıyor emin misiniz diye ister öyle kullanın ya da normal cihazdan sd karta atınSwift Backup bendede var ama sd card a yedekleme yapamadım.Seceneklerde bulamadım.Normal hafızaya yedekleyip sd card a atıyodum.
Öyle bir şey yok hocam susturma falan ana ilk sürümHocam bu MIUI 12 de tam ekran hareketleri gelmeyecek mi bir çok şey eksik şuan ben zaten beklemiyorum ne zaman gelirse gelsin ama benim bildiğim şuan ki 01 sürümü insanları susturmak içindi asıl sürüm 12.02.0 diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim hem zaten bir ton kasma ve optimizasyon hataları var belli oluyor tam anlamıyla düzgün olmadığı
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam birde bir sorum olacak telefonum tr garantili redmi note 8 bir defa sadece bl kilidini açtım temiz MIUI 11.0.11 kurdum kapattım tekrar ota güncelleme almaya devam ederim dimi ve ne gibi müdahalelerde bulunursal ota güncelleme almayı kapatırız veya bozarız telefonda ona da dikkat edeyim bişey yaparkenPlay store dan indirip deneyebilirsiniz
Mi flash ile yapılan hiç bir kurulumda ota güncelleme ile ilgili bir sorun olmaz endişeniz olmasınHocam birde bir sorum olacak telefonum tr garantili redmi note 8 bir defa sadece bl kilidini açtım temiz MIUI 11.0.11 kurdum kapattım tekrar ota güncelleme almaya devam ederim dimi ve ne gibi müdahalelerde bulunursal ota güncelleme almayı kapatırız veya bozarız telefonda ona da dikkat edeyim bişey yaparken
Hocam bu MIUI 12 de tam ekran hareketleri gelmeyecek mi bir çok şey eksik şuan ben zaten beklemiyorum ne zaman gelirse gelsin ama benim bildiğim şuan ki 01 sürümü insanları susturmak içindi asıl sürüm 12.02.0 diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim hem zaten bir ton kasma ve optimizasyon hataları var belli oluyor tam anlamıyla düzgün olmadığı
Arkadaş lar sarj durumu nasil ?