MIUI 12 [Miui 12 Android 10]Redmi Note 8 Global Kararlı V12.0.1.0 QCOMIXM İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan StreX
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 920
  • Görüntüleme 90K

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1
Gerek yok hocam hiçbirine swift backup kullanın
tek seferlik ücretli program ama güzel yanını söyleyeyim tüm uygulamaları verileri ile ister sd karta ister buluta yedekliyor
eğer rom kuracaksam swift ile sd karta tüm uygulamaların yedeğini alıyorum daha sonra romu kurunca yedekten geri yüklüyorum her şey verileri ile geri geliyor

Swift Backup bendede var ama sd card a yedekleme yapamadım.Seceneklerde bulamadım.Normal hafızaya yedekleyip sd card a atıyodum.

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Gerek yok hocam hiçbirine swift backup kullanın
tek seferlik ücretli program ama güzel yanını söyleyeyim tüm uygulamaları verileri ile ister sd karta ister buluta yedekliyor
eğer rom kuracaksam swift ile sd karta tüm uygulamaların yedeğini alıyorum daha sonra romu kurunca yedekten geri yüklüyorum her şey verileri ile geri geliyor
Hocam bu MIUI 12 de tam ekran hareketleri gelmeyecek mi bir çok şey eksik şuan ben zaten beklemiyorum ne zaman gelirse gelsin ama benim bildiğim şuan ki 01 sürümü insanları susturmak içindi asıl sürüm 12.02.0 diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim hem zaten bir ton kasma ve optimizasyon hataları var belli oluyor tam anlamıyla düzgün olmadığı

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam root istiyor sanırım. Root ile mi çalışıyor bu arkadaş? Kuruluyor su an ama.
Verileri ile yedek root ile çalışıyor evet
harici o verileri cihaz almanıza izin vermez
Swift Backup bendede var ama sd card a yedekleme yapamadım.Seceneklerde bulamadım.Normal hafızaya yedekleyip sd card a atıyodum.
beta aşamasında şuan uyarıyor emin misiniz diye ister öyle kullanın ya da normal cihazdan sd karta atın
Hocam bu MIUI 12 de tam ekran hareketleri gelmeyecek mi bir çok şey eksik şuan ben zaten beklemiyorum ne zaman gelirse gelsin ama benim bildiğim şuan ki 01 sürümü insanları susturmak içindi asıl sürüm 12.02.0 diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim hem zaten bir ton kasma ve optimizasyon hataları var belli oluyor tam anlamıyla düzgün olmadığı

Öyle bir şey yok hocam susturma falan ana ilk sürüm
optimizasyon hatası olması çok çok normal ilk miui 12 ve android 10
Tam ekran hareketleri gelmeyebilir beta da bile aktif değil

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
Play store dan indirip deneyebilirsiniz
Hocam birde bir sorum olacak telefonum tr garantili redmi note 8 bir defa sadece bl kilidini açtım temiz MIUI 11.0.11 kurdum kapattım tekrar ota güncelleme almaya devam ederim dimi ve ne gibi müdahalelerde bulunursal ota güncelleme almayı kapatırız veya bozarız telefonda ona da dikkat edeyim bişey yaparken

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam birde bir sorum olacak telefonum tr garantili redmi note 8 bir defa sadece bl kilidini açtım temiz MIUI 11.0.11 kurdum kapattım tekrar ota güncelleme almaya devam ederim dimi ve ne gibi müdahalelerde bulunursal ota güncelleme almayı kapatırız veya bozarız telefonda ona da dikkat edeyim bişey yaparken

Mi flash ile yapılan hiç bir kurulumda ota güncelleme ile ilgili bir sorun olmaz endişeniz olmasın
kilidi kapatmışsınız zaten yanlış romu kurup brick etmediğiniz sürece sorun yok

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
1

Ben bunu sanmıyorum yaa. Ota ile güncellenen cihazlarda kasma takılma olabilir ancak temiz kurulumda sorun olmaz diye düşünüyorum.Note 8 dunyada son zamanlarda en cok satılan telefon.Xiaomi bitmemiş bişeyi vermez.Hee mutlaka guncelleme alır ama kağnı gibi sürümü verip pazar kaybetmez.Sadece miui arayuz guncellenmedi aynı zamanda Android versiyonu guncellendi. Bu az bişey degil.Temiz bir format oneririm.

Syg

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13