- Adım
- Anil
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 69
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ota link çıktı indirebilirsiniz linktenHocam ota linkinin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım bu yüzden tekrar edeyimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirota link çıktı indirebilirsiniz linkten
Peki hiç mi otaya düşmezHocam ota linkinin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım bu yüzden tekrar edeyim
bu romun otası çıkmayacak
ilk link recovery romu konunun ilk açıldığında eklediğimiz link
İkinci linkte mi flash ile temiz kurulum yapabilmek için eklenen fastboot romu
Ota yok
Strex hocanın dedigi gibi bu baz bir rom oldugundan ota versiyonu olmaz.Ya telefonunuza otomatik gelmesini bekleyeceksiniz. Yada Bootloader acıp atacaksınız.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirota link çıktı indirebilirsiniz linkten
Kilidi şimdi gene açtım hocam miui 12 stabil güzel bir rom önerisi yapabilir misiniz? EU stabil miui 12 iyi midir nasıldır?Hocam ota linkinin ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım bu yüzden tekrar edeyim
bu romun otası çıkmayacak
ilk link recovery romu konunun ilk açıldığında eklediğimiz link
İkinci linkte mi flash ile temiz kurulum yapabilmek için eklenen fastboot romu
Ota yok
Bu sürüm düşmeyecekPeki hiç mi otaya düşmez
Valla hocam son sürüm eu stabil gayet güzel sorunu yokKilidi şimdi gene açtım hocam miui 12 stabil güzel bir rom önerisi yapabilir misiniz? EU stabil miui 12 iyi midir nasıldır?
Peki MIUI 12 hicbirzaman kullanılmayacak demi bu cihaz içinBu sürüm düşmeyecek
Hayır hocam böyle bir şey yokPeki MIUI 12 hicbirzaman kullanılmayacak demi bu cihaz için
Rom hazır 1-2 hafta içinde verilecekMiui 12 india romuna ne zaman gelir bununla ilgili bir bilgi varmıdır?