rom içerisinde yer alan reklam engelleme dosyasından dolayı hocam o.Hocam bazı sitelere girmiyor googoe adsens reddetti yazıyor.
Hocam romu kurdum birkaç gün denemek istiyorum fakat ayarlarda konum menüsü yok,gizlilik/yönet/konum başlığı altında olması lazım ama görünmüyor sizde varmı?rom içerisinde yer alan reklam engelleme dosyasından dolayı hocam o.
mi hesabınızda ki konumdan mı bahsediyorsunuz anlamadım? Çünkü söylemiş olduğunuz gibi bir bölüm yok. Bu arada cihazımı bul kısmı zaten anlık konum belirtiyor. Yani ekstra neden konum olayını istediniz anlamadım.Hocam romu kurdum birkaç gün denemek istiyorum fakat ayarlarda konum menüsü yok,gizlilik/yönet/konum başlığı altında olması lazım ama görünmüyor sizde varmı?
Üstadım uygulamaların bazılarına konum yetkisi vermek istemiyorum,bunun için konum menüsünden ayar yapmak gerekiyor böyle bir menü yokmi hesabınızda ki konumdan mı bahsediyorsunuz anlamadım? Çünkü söylemiş olduğunuz gibi bir bölüm yok. Bu arada cihazımı bul kısmı zaten anlık konum belirtiyor. Yani ekstra neden konum olayını istediniz anlamadım.
Ayarlar / Gizlilik Koruması / Konum Simgesine tıklayın hangi uygulama konumunuza erişmişse görünür.Üstadım uygulamaların bazılarına konum yetkisi vermek istemiyorum,bunun için konum menüsünden ayar yapmak gerekiyor böyle bir menü yok
Konum Menüsü yeri değişmiş hocam bulamadım şimdi tamamdır teşekkürler.Ayarlar / Gizlilik Koruması / Konum Simgesine tıklayın hangi uygulama konumunuza erişmişse görünür.
Bunun haricinde hangi uygulama erişmesin istiyorsanız zaten uygulamayı yüklerken bunu siz belirliyorsanız ekstra ayar için Hangi uygulamasaysa ona uzun basılı tutun Uygulama Bilgisi / İzinler kısmından engelleyebilirsiniz.