bilgi için teşekkürler hocam.Gmail hesabı oturumu aç dosya iner oturum açmadın mı hata veriyor şuan indiriyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dün farklı bir arkadaş indirip kurdu sorunsuz çalışıyor. Sizde neden böyle bir hata veriyor anlamadım.Kurulumda dosya hatalı bişey yaziyor hocam pek anlamadım. Kuramadım. Dosya hatalı diyence bir kaç kere indirdim tekrar denedim dosya hatalı diyor. Kendin düzenledikten sonra kurdun mu hocam ben kuramadim
3.4 Gb dosya boyutu büyük biraz.Kaç gb acaba
sırf sizler için dosyayı tekrar indirip kontrol ettim problem yok hocam. Dosya bozuk değil. Sizler yanlış indirmiş veya indirdiğiniz dosya bozulmuş olabilir mi? Yada OrangeFox üzerinden temiz kurulum yapmadınız mı?Kurulumda dosya hatalı bişey yaziyor hocam pek anlamadım. Kuramadım. Dosya hatalı diyence bir kaç kere indirdim tekrar denedim dosya hatalı diyor. Kendin düzenledikten sonra kurdun mu hocam ben kuramadim
hocam dosya düzgün sadece sizler kurmadınız globalde ve endonezya gruplarında da paylaşıldı herkes güzel geri dönüşler yapıyor.Hocam dosya hatalı diyor nedenini çözemedim o yüzden duzenledigin romu kuramadım. Ama hatalı dosya diyor. İndirip deneyen olduysa yazsın ben anlayamadım neden hata verdiğini. Bir hata kodu da yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben her zaman format data yapıp temiz kurarım ama dosya hatalı diyor nedenini cozemedim