- Adım
- Zekeriya
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Herkese merhabalar bir önceki konum olan, MIUI Razer-OS 21.1.27 PORT romunu çoğu kullanıcı beğendi. Bende çok beğendiğim için kendimce sadece Joyeuse için tasarladım ve kendi beğendiğim sistem değişiklileri, ikon, yazı vs. gibi eklemeler yaptım. Çok fazla eklemeler ve düzeltmeler yaptım. Bazı hatalarını düzelttim. Fakat NFC yi düzenleyemedim.
ÖNEMLİ : Rom sadece Joyeuse cihazlar içindir. Lütfen temiz kurulum yapınız. Videoyu izleyiniz. Aradığınız çoğu cevap, videoda yer almaktadır.
Video uzun olduğu için videoyu izlememezlik yapmayın. Kısa olan videoyu izleyen çok kişi olmuş. Eğer romu merak ediyorsanız ve detaylı bilgi istiyorsanız videoyu izlemeniz gerekmektedir.
Razer v2.1 Rom hakkında açıklama yaptığım videoyu izleyiniz lütfen :
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rom İndirme Linki :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kamerada Oluşan Sorunlar için Kurulması Gerekiyor :
(Fix dosyasını yüklemek için magiskin son sürümünün yüklü olması gerekmektedir.!)
Razer v2.1 Yapılan Değişiklikler :
- Sistem veri tabanı Joyeuse için tamamen düzenlendi.
- Cihazımızı artık, Curtana yani 9S değil, 9 Pro olarak görmektedir.
- Ekran kaydedici değiştirilmiştir. 60 Fps ve 100 Mbps kayıt alınabilir haldedir.
- Sistem performansı arttırıldı.
- Rom kurulum menüsü değiştirildi. Mi Hesabını rom kurulumunun sonunda istemektedir.
- Mi Hesabı şifresini bilmeyenler, unutanlar veya kullanmak istemeyenler için mükemmel bir çözüm oldu.
- Rom kurulumu sonrasında Mi Hesabı veya Google hesabınız isteniyor.
- AOD - Her zaman açık ekran ayarlar menüsünde yer alsada sistemden tamamen kaldırıldı.
- Galeri uygulamasının yeni sürümünü kurmanız gerekmektedir.
Razer v2 Rom hakkında açıklama yaptığım videoyu izleyiniz lütfen :
MIUI Razer v2 Stabilite ve Hız :
Rom İndirme Linki :
AOD - Her Zaman Açık Ekran Son Sürüm :
120 FPS Ekran Kaydetme Uygulaması :
Razer v2 Yapılan Değişiklikler :
- Sistem kısmen R / W edilmiştir.
- Parmak izi ekleme bölümü düzeltilmiştir.
- Firmware dosyası güncellendi. (V12.0.3.0.QJZMIXM)
- Yeni yazı fontları eklendi. (Ayarlar bölümünden değiştirilebilir hale getirildi.)
- Tema ve simgeleri orjinal tema ile değiştirdim. (Ayarlar bölümünden değiştirilebilir hale getirildi.)
- Simge değişiklikleri eklendi. (Ayarlar bölümünden değiştirilebilir hale getirildi. Pulse de yer alan simge paketi eklendi.)
- Tarayıcı ve oyun içerisinde yer alan reklamların engellenmesi için siteler güncellendi. (Sosyal Medya için de engelleme yapmıştım fakat uygulamalar düzgün çalışmadığı ve çoğu uygulamaya giriş bile yapılmadığı için genel güncelleme yapmak durumunda kaldım.)
- Veri tabanı ve içeriği değiştirildi. Görsel olarak bunu fark edemezsiniz.
- Şarj süresi yönünden en iyi romlardan birisidir diyebilirim.
- Şarj süresi batarya ömrünüzle de alakalıdır. Batarya sağlık durumunuzu vereceğim link üzerinden kontrol edebilirsiniz. - Link.
Razer v1 Rom hakkında açıklama yaptığım videoyu izleyiniz lütfen :
Razer v1 Yapılan Değişiklikler :
- Firmware dosyasını rom içerisine yüklendi. Tekrardan indirip yükleme yapmayınız.
- Yeni yazı fontları eklendi. (Rom kurulumu sonrası Temalar / MI Hesabı / Yazı Tipi bölümünden bakabilirsiniz.)
- Magisk yükledikten sonra gelen tema yı ve simgeleri orjinal tema ile değiştirdim.
- Rom kurulumu sonrası oluşan Play Store yüklü uygulamaları güncellememe, görmeme sorunları düzeltildi.
- Google Play Store Son sürüme güncellendi.
- SafetyNet için Fix dosyasını konuya eklendi
- Tarayıcı ve oyun içerisinde yer alan reklamlar tamamen kaldırılmıştır.
- Ektra uygulama veya magisk üzerinden reklam modülü eklemenize ve Termux ile yüklemenize gerek yoktur.
Rom İndirme Linki :
SafetyNet Fix Dosyası :
(Magisk üzerinden yükleme yapınız.)
Rom Kurulumu için Kullanılacak Uygulamaların Linki :
Temiz Kurulum Aşamaları :
- Romun zip dosyasını OTG Flash belleğe veya SD kartınıza yükleyiniz, indiriniz.
- OrangeFox üzerinden kurulum yapılmalıdır. (Eğer bilmiyorsanız üstte verdiğim link üzerinden indirdiğiniz OrangeFox.zip dosyasını TWRP üzerinden Flashlamanız yeterlidir.)
- TWRP / OrangeFox'a giriyoruz ve Format Data - Yes (Yeniden BAŞLATMAYIN)
- Wipe - Dalvik Art/Cache/Data/İnternal Storage
- Flash rom
- Reboot System
- Kurulum tamamlandıktan hemen sonra Magisk uygulamasına girip kurun
- Cihaz yeniden başlatıldıktan sonra dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Not : Eğer imkanınız varsa temiz kurulum yapmanızı tercih ederim. Kurulum biraz uzun sürüyor. Panik yapmayınız. Biraz bekledikten sonra kurulum ekranı gelecektir. (Vendor, Magisk, Kernel yüklemenize gerek yoktur. Magisk ve Vendor indireceğiniz dosya içerisinde yer almaktadır.)
Düzenlemeler, temalar, eklentiler ve Vendor dosyası içerisinde yer aldığı için dosya boyutu büyüktür.
Şarj konusunda rekora adım adım
Ekli dosyalar
Son düzenleme: