bu rom zaten miatoll romdu ben kendim değiştirdim dilerseniz bunu miatoll olarak da tasarlayabilirim. Ama test edecek telefonum yok. Bana tester lazım.Hocam lütfen custom miui romları miatoll için de yapın
Hocam ben test edebilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorumbu rom zaten miatoll romdu ben kendim değiştirdim dilerseniz bunu miatoll olarak da tasarlayabilirim. Ama test edecek telefonum yok. Bana tester lazım.
bu benim için biraz zor olacak maalesef çünkü ben romu düzenleyip anında telefonumda test edebiliyorken siz test edin diye romu yüklemem lazım, sonrasında bana geri dönüş yapmanız lazım vs. biraz sorun olacak maalesef.Hocam ben test edebilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Evet öyle olur doğrudur hocam dediğim gibi pek anlamam yapım aşamasından test aşamasından birde hocam siz bana miatoll veya excalibur için custom miui rom önerir misiniz ekran süresi ve performans iyi olsun yeterbu benim için biraz zor olacak maalesef çünkü ben romu düzenleyip anında telefonumda test edebiliyorken siz test edin diye romu yüklemem lazım, sonrasında bana geri dönüş yapmanız lazım vs. biraz sorun olacak maalesef.
Miatoll rom olarak önerebileceğim tek rom bu :Evet öyle olur doğrudur hocam dediğim gibi pek anlamam yapım aşamasından test aşamasından birde hocam siz bana miatoll veya excalibur için custom miui rom önerir misiniz ekran süresi ve performans iyi olsun yeter
gmail hesabınızla girip indirmeyi dener misiniz lütfen. Çünkü rom indirilebiliyor?Hocam dosya indirilemiyor ??
Rica ederim. Videoyu izleyip detaylı bilgiler alabilirsiniz ve rom hakkında geri dönüş yaparsanız da sevinirim.Şimdi indiriyor teşekkurler.