Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Benlik bir sorun yok değil mi dediniz ya yapamıyorsun..
Hocam lütfen tuhaf tuhaf yorumlar yapmayın ve nankör olmayın. Çünkü ben burada bir sürü konu açtım, bir sürü paylaşım yaptım ve kendi düzenlediğim yaptığım bir sürü port ve repack romu tasarlayıp sizlerle paylaştım. Yaptığım romları ilk olarak forum üzerinde paylaşıyorum, sonra youtube kanalımda ve en son telegram kanalımda paylaşıyorum. İlk olarak sizlere sunuyorum yani. Bedava olarak yaptığım işlemleri, açtığım bir sürü konuyu geçtim, kendi tasarladığım günlerce saatlerce uğraşarak yaptığım romları ilk sizlere sunuyorum. Google Drive kullanıyorum ve ücretsiz. Diğer bütün siteler aylık olarak ücretli ve yaptığım bütün versiyonlar ücretsiz olarak sizlere sunuyorum. Benim bir rom dosyasını yüklemem saatlerimi alıyor. Siz roma ulaşamıyorsanız YAPAMIYORSUN gibi bir cümle kullanamazsınız. Tekrar yazıyorum. Ben yaptığım her işi ilk burada paylaşıyorum. Yaptığım ve kendi tasarladığım romlar artık global ve farklı bir sürü telegram kanallarında paylaşıyorlar. Sizler indiremiyorsunuz diye isyan edemezsiniz. İsyan etmeyi geçtim bana gelip YAPAMIYORSUN gibi bir yorum yapmaya hakkınız bile yok. Eğer yaptığım içerikleri beğeniyorsanız, destek olursunuz. Ücretli olarak hesap alıp, özelden bana gönderirsiniz. Bende indirme ve yükleme limiti olmayan bir site ile yoluma devam ederim. Dilenci değilim sizlerden para istemiyorum. Bedava sunulan içerik ancak bu kadar olur. Ben elimden geleni yapıyorum. Lütfen yorumum silinmesin ve herkes görsün.

kose0202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
Hocam lütfen tuhaf tuhaf yorumlar yapmayın ve nankör olmayın. Çünkü ben burada bir sürü konu açtım, bir sürü paylaşım yaptım ve kendi düzenlediğim yaptığım bir sürü port ve repack romu tasarlayıp sizlerle paylaştım. Yaptığım romları ilk olarak forum üzerinde paylaşıyorum, sonra youtube kanalımda ve en son telegram kanalımda paylaşıyorum. İlk olarak sizlere sunuyorum yani. Bedava olarak yaptığım işlemleri, açtığım bir sürü konuyu geçtim, kendi tasarladığım günlerce saatlerce uğraşarak yaptığım romları ilk sizlere sunuyorum. Google Drive kullanıyorum ve ücretsiz. Diğer bütün siteler aylık olarak ücretli ve yaptığım bütün versiyonlar ücretsiz olarak sizlere sunuyorum. Benim bir rom dosyasını yüklemem saatlerimi alıyor. Siz roma ulaşamıyorsanız YAPAMIYORSUN gibi bir cümle kullanamazsınız. Tekrar yazıyorum. Ben yaptığım her işi ilk burada paylaşıyorum. Yaptığım ve kendi tasarladığım romlar artık global ve farklı bir sürü telegram kanallarında paylaşıyorlar. Sizler indiremiyorsunuz diye isyan edemezsiniz. İsyan etmeyi geçtim bana gelip YAPAMIYORSUN gibi bir yorum yapmaya hakkınız bile yok. Eğer yaptığım içerikleri beğeniyorsanız, destek olursunuz. Ücretli olarak hesap alıp, özelden bana gönderirsiniz. Bende indirme ve yükleme limiti olmayan bir site ile yoluma devam ederim. Dilenci değilim sizlerden para istemiyorum. Bedava sunulan içerik ancak bu kadar olur. Ben elimden geleni yapıyorum. Lütfen yorumum silinmesin ve herkes görsün.
Ne alıp veremediğiniz var şu adamla. Elinden gelenini yapıyor. Taş atıp ta kolumuzun yorulduğu yok. Hazıra konuyoruz üstelik. Üstüne bir de saygısızlık yapmayın. Kardeşim sen işine bak bırak rom yapmayı indirmeyi ya da kurmayı beceremeyen sana atıyor suçu. Sen devam et kardeşim

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Ne alıp veremediğiniz var şu adamla. Elinden gelenini yapıyor. Taş atıp te takolumuzun yorulduğu yok. hazıra konuyoruz. Üstüne bir de saygısızlık yapmayın. Kardeşim sen işine bak bırak rom yapmayı indirmeyi ya kurmayı beceremeyen sana atıyor suçu. Sen devam et kardeşim
Desteğiniz için teşekkür ederim.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Benlik bir sorun yok değil mi dediniz ya yapamıyorsun..
Yapabiliyorsan gel sen yap, rom yapıldığı an da KURTOĞLU Hocamdan sonra ilk olarak ben kullandım ve şuan kurulu, kurulumu beceremiyorsaniz kimsenin bunda suçu yok. Birini eleştirmeden önce en azından bir kere düşünün.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Yapabiliyorsan gel sen yap, rom yapıldığı an da KURTOĞLU Hocamdan sonra ilk olarak ben kullandım ve şuan kurulu, kurulumu beceremiyorsaniz kimsenin bunda suçu yok. Birini eleştirmeden önce en azından bir kere düşünün.
Desteğiniz için teşekkür ederim.

İsko68

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsko
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
0
Yanlış yorum

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
KURTOGLU- hocam bence adamı yanlış anladınız. "Yapamıyorsun" kelimesi kendisi için söyledi sanırım sizi kasdetmedi yani kendisi yüklemeyi mi beceremedi acaba onu soruyor

Ben öyle anladım ama yinede ellerine sağlık emeğiniz cok bu forumda. NFC sorunu çözüldüğü Zaman sizin roma geçicem
siz görmediniz sonrasında bir yorum daha geldi, yorum yöneticiler tarafından silindi. O yazdığından fazlasını yazdı.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Arkadaşlar bu roma dolby atmos kuran varmı,ben bir iki tane kurdum çalışmadı.

Üst Alt