Hocam lütfen tuhaf tuhaf yorumlar yapmayın ve nankör olmayın. Çünkü ben burada bir sürü konu açtım, bir sürü paylaşım yaptım ve kendi düzenlediğim yaptığım bir sürü port ve repack romu tasarlayıp sizlerle paylaştım. Yaptığım romları ilk olarak forum üzerinde paylaşıyorum, sonra youtube kanalımda ve en son telegram kanalımda paylaşıyorum. İlk olarak sizlere sunuyorum yani. Bedava olarak yaptığım işlemleri, açtığım bir sürü konuyu geçtim, kendi tasarladığım günlerce saatlerce uğraşarak yaptığım romları ilk sizlere sunuyorum. Google Drive kullanıyorum ve ücretsiz. Diğer bütün siteler aylık olarak ücretli ve yaptığım bütün versiyonlar ücretsiz olarak sizlere sunuyorum. Benim bir rom dosyasını yüklemem saatlerimi alıyor. Siz roma ulaşamıyorsanız YAPAMIYORSUN gibi bir cümle kullanamazsınız. Tekrar yazıyorum. Ben yaptığım her işi ilk burada paylaşıyorum. Yaptığım ve kendi tasarladığım romlar artık global ve farklı bir sürü telegram kanallarında paylaşıyorlar. Sizler indiremiyorsunuz diye isyan edemezsiniz. İsyan etmeyi geçtim bana gelip YAPAMIYORSUN gibi bir yorum yapmaya hakkınız bile yok. Eğer yaptığım içerikleri beğeniyorsanız, destek olursunuz. Ücretli olarak hesap alıp, özelden bana gönderirsiniz. Bende indirme ve yükleme limiti olmayan bir site ile yoluma devam ederim. Dilenci değilim sizlerden para istemiyorum. Bedava sunulan içerik ancak bu kadar olur. Ben elimden geleni yapıyorum. Lütfen yorumum silinmesin ve herkes görsün.Benlik bir sorun yok değil mi dediniz ya yapamıyorsun..
Ne alıp veremediğiniz var şu adamla. Elinden gelenini yapıyor. Taş atıp ta kolumuzun yorulduğu yok. Hazıra konuyoruz üstelik. Üstüne bir de saygısızlık yapmayın. Kardeşim sen işine bak bırak rom yapmayı indirmeyi ya da kurmayı beceremeyen sana atıyor suçu. Sen devam et kardeşimHocam lütfen tuhaf tuhaf yorumlar yapmayın ve nankör olmayın. Çünkü ben burada bir sürü konu açtım, bir sürü paylaşım yaptım ve kendi düzenlediğim yaptığım bir sürü port ve repack romu tasarlayıp sizlerle paylaştım. Yaptığım romları ilk olarak forum üzerinde paylaşıyorum, sonra youtube kanalımda ve en son telegram kanalımda paylaşıyorum. İlk olarak sizlere sunuyorum yani. Bedava olarak yaptığım işlemleri, açtığım bir sürü konuyu geçtim, kendi tasarladığım günlerce saatlerce uğraşarak yaptığım romları ilk sizlere sunuyorum. Google Drive kullanıyorum ve ücretsiz. Diğer bütün siteler aylık olarak ücretli ve yaptığım bütün versiyonlar ücretsiz olarak sizlere sunuyorum. Benim bir rom dosyasını yüklemem saatlerimi alıyor. Siz roma ulaşamıyorsanız YAPAMIYORSUN gibi bir cümle kullanamazsınız. Tekrar yazıyorum. Ben yaptığım her işi ilk burada paylaşıyorum. Yaptığım ve kendi tasarladığım romlar artık global ve farklı bir sürü telegram kanallarında paylaşıyorlar. Sizler indiremiyorsunuz diye isyan edemezsiniz. İsyan etmeyi geçtim bana gelip YAPAMIYORSUN gibi bir yorum yapmaya hakkınız bile yok. Eğer yaptığım içerikleri beğeniyorsanız, destek olursunuz. Ücretli olarak hesap alıp, özelden bana gönderirsiniz. Bende indirme ve yükleme limiti olmayan bir site ile yoluma devam ederim. Dilenci değilim sizlerden para istemiyorum. Bedava sunulan içerik ancak bu kadar olur. Ben elimden geleni yapıyorum. Lütfen yorumum silinmesin ve herkes görsün.
Desteğiniz için teşekkür ederim.Ne alıp veremediğiniz var şu adamla. Elinden gelenini yapıyor. Taş atıp te takolumuzun yorulduğu yok. hazıra konuyoruz. Üstüne bir de saygısızlık yapmayın. Kardeşim sen işine bak bırak rom yapmayı indirmeyi ya kurmayı beceremeyen sana atıyor suçu. Sen devam et kardeşim
Yapabiliyorsan gel sen yap, rom yapıldığı an da KURTOĞLU Hocamdan sonra ilk olarak ben kullandım ve şuan kurulu, kurulumu beceremiyorsaniz kimsenin bunda suçu yok. Birini eleştirmeden önce en azından bir kere düşünün.Benlik bir sorun yok değil mi dediniz ya yapamıyorsun..
Desteğiniz için teşekkür ederim.Yapabiliyorsan gel sen yap, rom yapıldığı an da KURTOĞLU Hocamdan sonra ilk olarak ben kullandım ve şuan kurulu, kurulumu beceremiyorsaniz kimsenin bunda suçu yok. Birini eleştirmeden önce en azından bir kere düşünün.
siz görmediniz sonrasında bir yorum daha geldi, yorum yöneticiler tarafından silindi. O yazdığından fazlasını yazdı.KURTOGLU- hocam bence adamı yanlış anladınız. "Yapamıyorsun" kelimesi kendisi için söyledi sanırım sizi kasdetmedi yani kendisi yüklemeyi mi beceremedi acaba onu soruyor
Ben öyle anladım ama yinede ellerine sağlık emeğiniz cok bu forumda. NFC sorunu çözüldüğü Zaman sizin roma geçicem
Şuan yeni rom çıktı. NFC de çalışıyor, deneyebilirsiniz hocam. >> Greeshan RomYanlış yorum