Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

kose0202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
link bozuk

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 7

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42

kose0202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
Link çalışıyor? Buyrun tekrardan verdim. Sadece gmail hesabımızla giriş yapmanız gerekmektedir.

gmail hesabımlar giriş yaptım zaten ama Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok hatası alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Link çalışıyor? Buyrun tekrardan verdim. Sadece gmail hesabımızla giriş yapmanız gerekmektedir.

Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
gmail hesabımlar giriş yaptım zaten ama Bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok hatası alıyorum

Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez ve indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya özellikle büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek veya indirmek için 24 saate kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hala erişemiyorsanız alan yöneticinizle irtibat kurun.
böyle bir şeyin imkanı yok hocam, sırf sizler için bütün gmail hesaplarımdan çıkış yaptım farklı hesapla tekrar girdim. Link çalışıyor ve indirme yapılıyor.

kose0202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
böyle bir şeyin imkanı yok hocam, sırf sizler için bütün gmail hesaplarımdan çıkış yaptım farklı hesapla tekrar girdim. Link çalışıyor ve indirme yapılıyor.
indiremedim malesef. yine de sağol dostum iyi forumlar.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam çalışmalarını yakından takip ediyor ve romlarınızı deniyorum,artık bir çok yeni romda aşağıdaki işaretli menü var,bu özelliği ekliyebilirmisiniz,editlediğiniz bütün romlara baktım bu özellik yok.
söylemiş olduğunuz ve paylaşmış olduğunuz romu indirdim ve telefonuma kurdum. Böyle bir özellik yok. Tebrikler gerçekten :D
Ayrıca sisteme güya normalde magisk kurulu olarak geliyor, ama magisk ortalıkta yok :D
Greeshan iyi işler yapıyor ama bu defa olmamış gibi.

indiremedim malesef. yine de sağol dostum iyi forumlar.
rica ederim ama indiremiyor olmanız garip, çünkü dünden beri bir sürü kişi indirdi ve sorunsuz şekilde kurdu.

kose0202

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note 9 pro
Konular
0
söylemiş olduğum ve paylaşmış olduğun romu indirdim ve telefonuma kurdum. Böyle bir özellik yok. Tebrikler gerçekten :D

rica ederim ama indiremiyor olmanız garip, çünkü dünden beri bir sürü kişi indirdi ve sorunsuz şekildBe

söylemiş olduğum ve paylaşmış olduğun romu indirdim ve telefonuma kurdum. Böyle bir özellik yok. Tebrikler gerçekten :D

rica ederim ama indiremiyor olmanız garip, çünkü dünden beri bir sürü kişi indirdi ve sorunsuz şekilde kurdu.
Ben de seni yakinen takip ediyorum her romunu deniyorum ama bunda ne olduysa indiremedim bir türlü. Yüzde 99 da iptal oldu indirme sonra tekrar başlattım bu sefer yüzde 67 de kaldı şimdi ise hiç indirme yapmıyor...

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Ben de seni yakinen takip ediyorum her romunu deniyorum ama bunda ne olduysa indiremedim bir türlü. Yüzde 99 da iptal oldu indirme sonra tekrar başlattım bu sefer yüzde 67 de kaldı şimdi ise hiç indirme yapmıyor...
Eğer bilgisayar kullanıyorsanız, dilerseniz idm programı ile indirmeyi deneyin.

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
söylemiş olduğunuz ve paylaşmış olduğunuz romu indirdim ve telefonuma kurdum. Böyle bir özellik yok. Tebrikler gerçekten :D
Ayrıca sisteme güya normalde magisk kurulu olarak geliyor, ama magisk ortalıkta yok :D
Greeshan iyi işler yapıyor ama bu defa olmamış gibi.

Üstadım greeshan romda kilitekranı menüsü altında var lütfen dikkatli bakın.Benim size attığım ss miuipro romun bildirim menüsü,miuipro romda rom/venfdor/frimware vs fazla dosya olduğu için greeshan romu verdim, greeshan romda kilit ekran menüsü altında(okunmamış mesajlar kilit ekranında her zaman görünsün) şeklindedir.

Son düzenleme:
Üst Alt