Evet hocam okunmamış bildirimleri göster olarak yazıyor yaparsan süper olacak.Hatta bayram hediyesi olacak.Bahsettiğiniz ayar bu mu?
Greeshan yapmış bizde Endonezya güncellemesine Repack yapalımEvet hocam okunmamış bildirimleri göster olarak yazıyor yaparsan süper olacak.Hatta bayram hediyesi olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ellerin dert görmesin ustam,bundan sonra modifiye edeceğin romların hepsinde görebilirsek bu özelliği harika olur,bu arada sabırsızlıkla bekliyorum indirmek için,gönder romu gelsinGreeshan yapmış bizde Endonezya güncellemesine Repack yapalım
Hatta yaptım bile test ediyorum şuan
Teşekkür ederim, bu arada o kadar kolay değil işte sorunsuz ve düzgün çalıştığından emin olmadan paylaşmam doğru olmaz ama en geç iftar vakti veya sonrasında paylaşmış olurum.Ellerin dert görmesin ustam,bundan sonra modifiye edeceğin romların hepsinde görebilirsek bu özelliği harika olur,bu arada sabırsızlıkla bekliyorum indirmek için,gönder romu gelsin
Çok sağol hocam tekrar teşekkür ederim.Teşekkür ederim, bu arada o kadar kolay değil işte sorunsuz ve düzgün çalıştığından emin olmadan paylaşmam doğru olmaz ama en geç iftar vakti veya sonrasında paylaşmış olurum.
Ben yaptığım romları ilk olarak sizlerle paylaşıyorum ve sonrasında global telegram kanalları üzerinde paylaşıyorum. Yani bunun için yapabileceğim şuanlık bir şey yok. Diğer yöntemler paralı çünkü. Ücretsiz olarak destek sunduğum için maalesef farklı şekilde yardım edemiyorum. Bu konuda kusura bakmayın.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Benlik bir sorun yok değil mi dediniz ya yapamıyorsun..Ben yaptığım romları ilk olarak sizlerle paylaşıyorum ve sonrasında global telegram kanalları üzerinde paylaşıyorum. Yani bunun için yapabileceğim şuanlık bir şey yok. Diğer yöntemler paralı çünkü. Ücretsiz olarak destek sunduğum için maalesef farklı şekilde yardım edemiyorum. Bu konuda kusura bakmayın.