- Adım
- Zekeriya
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 42
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi rom bu? Bana bu romu paylaşın içeriğine bakayım hocam.Hocam çalışmalarını yakından takip ediyor ve romlarınızı deniyorum,artık bir çok yeni romda aşağıdaki işaretli menü var,bu özelliği ekliyebilirmisiniz,editlediğiniz bütün romlara baktım bu özellik yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam herkes sizler gibi tam ekran kullanmadığı için bizler problem yaşamıyoruz. Çünkü rom yapıldıktan sonra test edilip öyle paylaşılıyor. Takılma donma veya kasma olmaması gerekiyor. Temiz kurulum yapıp, backup almadan tekrar denemenizi sizlerden rica ederim.Hocam eline sağlık şuan kurdum. Bundan ence Endonezya 12.0.5 i kullanıyordum. Kurdukdan sonra ekran yedeklerimi yükledim. Aynı rom gibi geldi bana sanki hiç fark yok gibi geldi bana. Gerçi hepsi aynı rom da. Sadece görsel değişiklikler var gibi geldi bana. Aslında benim tek takildigim şeyler tüm romlarda animasyonlar. Tam ekran ekran olarak kullandığım için takılma oluyor bütün romlarda arada sırada. Misal uygulama acis ve kapanış animasyonu gibi. Bunu daha akıcı hale getirmenin bir yolu yok mu acaba. Launcher ile alakalı ancak onunda bir çözümü vardır.
Aod çalışmıyor ama özellikleri yani bildirim ışıkları çalışıyor. Son sürümünü indirip yükleyin çalışır hocam. Bu sorunu da en kısa sürede düzeltmeyi düşünüyorum.Denemedim ama denemek için can atıyorum bir an önce yükleyip yorumlarımı bırakacağım
NOT: hocam AOD olursa çok güzel olur bizim telefona zararlı ama 10 saniye seçeneği ile çok tatlı olabilir merakla bekliyorum şimdiden kolay gelsin
Rica ederim hocam. Geri dönüşleriniz benim için çok önemli. Bekliyorum.Deneme fırsatım olacak bugün deneyip geri döndü yapacağım.teşekkür ederim
Son düzenleme: