Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam çalışmalarını yakından takip ediyor ve romlarınızı deniyorum,artık bir çok yeni romda aşağıdaki işaretli menü var,bu özelliği ekliyebilirmisiniz,editlediğiniz bütün romlara baktım bu özellik yok.
Hangi rom bu? Bana bu romu paylaşın içeriğine bakayım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eline sağlık şuan kurdum. Bundan ence Endonezya 12.0.5 i kullanıyordum. Kurdukdan sonra ekran yedeklerimi yükledim. Aynı rom gibi geldi bana sanki hiç fark yok gibi geldi bana. Gerçi hepsi aynı rom da. Sadece görsel değişiklikler var gibi geldi bana. Aslında benim tek takildigim şeyler tüm romlarda animasyonlar. Tam ekran ekran olarak kullandığım için takılma oluyor bütün romlarda arada sırada. Misal uygulama acis ve kapanış animasyonu gibi. Bunu daha akıcı hale getirmenin bir yolu yok mu acaba. Launcher ile alakalı ancak onunda bir çözümü vardır.
Hocam herkes sizler gibi tam ekran kullanmadığı için bizler problem yaşamıyoruz. Çünkü rom yapıldıktan sonra test edilip öyle paylaşılıyor. Takılma donma veya kasma olmaması gerekiyor. Temiz kurulum yapıp, backup almadan tekrar denemenizi sizlerden rica ederim.

Denemedim ama denemek için can atıyorum bir an önce yükleyip yorumlarımı bırakacağım
NOT: hocam AOD olursa çok güzel olur bizim telefona zararlı ama 10 saniye seçeneği ile çok tatlı olabilir merakla bekliyorum şimdiden kolay gelsin :)
Aod çalışmıyor ama özellikleri yani bildirim ışıkları çalışıyor. Son sürümünü indirip yükleyin çalışır hocam. Bu sorunu da en kısa sürede düzeltmeyi düşünüyorum.

Deneme fırsatım olacak bugün deneyip geri döndü yapacağım.teşekkür ederim
Rica ederim hocam. Geri dönüşleriniz benim için çok önemli. Bekliyorum. :)

Son düzenleme:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Dosya inmiyor sorun mu var

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
bilgisayardn ve telefondan inmiyor.vazgeçtim tşk ederim

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
bilgisayardn ve telefondan inmiyor.vazgeçtim tşk ederim
bilgisayardan da telefondanda iner sizler yapamıyorsunuzdur. Gmail hesabınızla giriş yapacaksınız ve öyle indireceksiniz hepsi bu.

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Hocam benim dediğim animasyon lacunher ile alakalı. Tam ekran olarak kullanirkende takılma oluyor navigasyon tuslari ile de aynı oluyor. Kapanma açılma hoşuma gidiyor ancak ttakilmalar oluyor. Başka launcherlerde hoşuma gitmiyor

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Hangi rom bu? Bana bu romu paylaşın içeriğine bakayım hocam.

Hocam herkes sizler gibi tam ekran kullanmadığı için bizler problem yaşamıyoruz. Çünkü rom yapıldıktan sonra test edilip öyle paylaşılıyor. Takılma donma veya kasma olmaması gerekiyor. Temiz kurulum yapıp, backup almadan tekrar denemenizi sizlerden rica ederim.

Aod çalışmıyor ama özellikleri yani bildirim ışıkları çalışıyor. Son sürümünü indirip yükleyin çalışır hocam. Bu sorunu da en kısa sürede düzeltmeyi düşünüyorum.

Rica ederim hocam. Geri dönüşleriniz benim için çok önemli. Bekliyorum. :)
Hocam greeshan 12.0.5 versiyonunda kilit ekran ayarları menüsünde yer alıyor bahsettiğim özellik eklerseniz başka rom aramam artık

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam benim dediğim animasyon lacunher ile alakalı. Tam ekran olarak kullanirkende takılma oluyor navigasyon tuslari ile de aynı oluyor. Kapanma açılma hoşuma gidiyor ancak ttakilmalar oluyor. Başka launcherlerde hoşuma gitmiyor
Hocam romun videosu yer alıyor, ben sizlerin dediğini anladım fakat her hangi bir takılma, kasma gibi bir durum yaşamadım.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
uygulama acirken animasyonda titremeye benzer takilmalar oluyor dimi? bu benim hicbir zaman hicbir romda tam olarak asamadigim bir sorun. milletin hicbir takilma yok yag gibi dedigi romlarda dahi uygulama acilis animasyonu esnasında bazen titremeler yasiyorum. artik bazi telefonlarin kendi icinde donanimsal sikintilar oldugunu düşünmeye basladim acikcasi. note 9s 4gb kullaniyorum ve ilk defa xiaomi telefondan nefret ettim.

su ana kadar beni en tatmin eden ve o titremeleri yok denecek kadar az yasadigim rom budur. razerin miui 12 sürümü.

Diğer romlara göre nispeten daha az titreme yaşadığım romlar da bunlar.

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam greeshan 12.0.5 versiyonunda kilit ekran ayarları menüsünde yer alıyor bahsettiğim özellik eklerseniz başka rom aramam artık
indirip inceleyeceğim hocam. Yapabilirsem eğer eklemeler yaparım.

uygulama acirken animasyonda titremeye benzer takilmalar oluyor dimi? bu benim hicbir zaman hicbir romda tam olarak asamadigim bir sorun. milletin hicbir takilma yok yag gibi dedigi romlarda dahi uygulama acilis animasyonu esnasında bazen titremeler yasiyorum. artik bazi telefonlarin kendi icinde donanimsal sikintilar oldugunu düşünmeye basladim acikcasi. note 9s 4gb kullaniyorum ve ilk defa xiaomi telefondan nefret ettim.

su ana kadar beni en tatmin eden ve o titremeleri yok denecek kadar az yasadigim romlardan biri bu.
bu miatoll olarak tasarladığım rom hocam. Gerçekten çok akıcı ve stabil şekilde çalışmaktadır. Hoşunuza gittiyse gerçekten beni mutlu edersiniz. Bu arada romun asıl konusu altında da geri dönüş yapsaydınız keşke. Çünkü, yeni gelen miatoll güncellemesi konusu çok altta kaldı ve gören olmadı sanırım.

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
indirip inceleyeceğim hocam. Yapabilirsem eğer eklemeler yaparım.

bu miatoll olarak tasarladığım rom hocam. Gerçekten çok akıcı ve stabil şekilde çalışmaktadır. Hoşunuza gittiyse gerçekten beni mutlu edersiniz. Bu arada romun asıl konusu altında da geri dönüş yapsaydınız keşke. Çünkü, yeni gelen miatoll güncellemesi konusu çok altta kaldı ve gören olmadı sanırım.
hemen yapalim hocam

Üst Alt