Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Hocam romu indiriyorum bu gece deneyeceğim inşallah da bir sorum olacak her gelen güncelleme de tekrar tekrar temiz kurulum mu yapmamız gerekiyor ?

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam romu indiriyorum bu gece deneyeceğim inşallah da bir sorum olacak her gelen güncelleme de tekrar tekrar temiz kurulum mu yapmamız gerekiyor ?
Evet, temiz kurulum yapmanız lazım.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Şuan için EU Stable v3 versiyonu üzerinde çalışıyorum. Razeri sistemden tamamen sileceğim. Yani gelen her güncelleme için maalesef temiz kurulum gerekmektedir. Bu durum hoş değil fakat sizlerin sorun yaşamaması adına böyle bir seçenek sunuyorum.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Şuan için EU Stable v3 versiyonu üzerinde çalışıyorum. Razeri sistemden tamamen sileceğim. Yani gelen her güncelleme için maalesef temiz kurulum gerekmektedir. Bu durum hoş değil fakat sizlerin sorun yaşamaması adına böyle bir seçenek sunuyorum.
Razer yerine ne kullanmayı düşünüyorsunuz hocam?

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Bu haber hem sevindirdi hem üzdü tahmini ne zaman gelir bu güzel rom hocam

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Razer yerine ne kullanmayı düşünüyorsunuz hocam?
Grup dağılmasına rağmen telif muhabbeti can sıkıyor. Saçma sapan çok fazla geri dönüş ve tartışma oldu. O yüzden sistemden tamamen kaldırıyorum fakat bu defa da renkler de problem yaşamaya başladım. Renk sorununu da çözersem zaten daha kaliteli bir içerikle güncellemeyi yayınlayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu haber hem sevindirdi hem üzdü tahmini ne zaman gelir bu güzel rom hocam
En fazla bir hafta hocam. Aslında hazır ama tamamen düzenlemeden çıkarmak istemiyorum. Renk konusunda çözüm var ama direkt olarak sistemden halletmek istiyorum. Güzel bir iş yapmadan romu çıkarmak istemiyorum.

Serkanpro

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan Dere
Cihazım
redmi note 7pro
Meslek
Muhasebeci
Konular
20
Grup dağılmasına rağmen telif muhabbeti can sıkıyor. Saçma sapan çok fazla geri dönüş ve tartışma oldu. O yüzden sistemden tamamen kaldırıyorum fakat bu defa da renkler de problem yaşamaya başladım. Renk sorununu da çözersem zaten daha kaliteli bir içerikle güncellemeyi yayınlayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En fazla bir hafta hocam. Aslında hazır ama tamamen düzenlemeden çıkarmak istemiyorum. Renk konusunda çözüm var ama direkt olarak sistemden halletmek istiyorum. Güzel bir iş yapmadan romu çıkarmak istemiyorum.
Hocam valla bir haftadır her paylaşımınıza baktım gerçekten iyi işler yapıyorsunuz umarım hakettginiz değeri görürsünüz bu işlerde

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam valla bir haftadır her paylaşımınıza baktım gerçekten iyi işler yapıyorsunuz umarım hakettginiz değeri görürsünüz bu işlerde
Teşekkür ederim, fakat o yazdığınız zor biraz :)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Herkese merhabalar, mediafire üzerinden rom paylaşımı yaptığımdan beri indirme sayısını görüyorum ve bu sayılar benim için mutluluk verici.
Bu işe yeni giren birisi için mükemmel olmasa da son yaptığım rom lar da güzel işler çıkardığımı düşünüyorum ki zaten son romların indirme sayısı bir hayli yüksek. Yani benim gibi birisi için bu indirme sayıları motive edici.
Yapacağınız her geri dönüş, her hata bildirimi benim için çok önemli. Sizler ne kadar hata bildirimi yaparsanız, ben o hataları, sorunları düzelterek daha güzel bir rom yaparım.

Hepinize teşekkür ederim. :)

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
Hocam merhaba , şarjdayken v2.1'de ısınma oluyor , yeniden başlatınca ısınma geçiyor. Önceki sürümlerde bu yoktu.

Üst Alt