Temalar bölümünde simgeler var, ayarlar bölümünde simgeler var.Hocam merhaba 2.1 yükledim fakat simgeler kare şeklinde oldu nasıl düzeltebilirim
Denedim olmadıTemalar bölümünde simgeler var, ayarlar bölümünde simgeler var.
Hocam kendi içeriklerinizi de görmek için sabırsızlanıyorumGüncel rom paylaşıldı arkadaşlar. Bu romun devamı gelmeyecektir. Artık kendi içeriğim olan romdan devam edeceğim. Konu linkini bırakıyorum.
MIUI 12.5 - MIUI 12.5 | KURTOGLU- Special Edition | Kendi Custom Romum | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel | Videolu Detaylı Açıklama Yer Almaktadır
Deneme Yapılan Cihaz : Xiaomi Redmi Note 9 Pro ( Joyeuse ) Android sürümü : 10 Q Yapım Tarihi : 24/07/2021 Herkese merhabalar, uzunca bir sürenin ardından sonunda kendi içeriğimi üretmeye başladım. Romu sizlere paylaşmadan önce, kendi telegram kanalımda test etmeleri amacıyla rom dosyasını üç...forum.miuiturkiye.net
Teşekkür ederim, yeni konu içerisinde video yer almaktadır.Hocam kendi içeriklerinizi de görmek için sabırsızlanıyorum
Çok kaliteli rom yapıyorsunuz başarılarınızın devamını dilerim
Bir de YouTube de video gelecek mi inceleme için yeni özellikler nelerdir inceleme videosu