Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam merhaba , şarjdayken v2.1'de ısınma oluyor , yeniden başlatınca ısınma geçiyor. Önceki sürümlerde bu yoktu.
Şarjda kullanım yaparsanız illa ki ısınma oluyor. Ama kullanım yapmadığınız halde aşırı derecede ısınıyorsa problem vardır. Normal ısınma pek bir problem değildir.

Son düzenleme:

oltulu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
MERHABA ELİNE SAĞLIK GÜZEL GÖRÜNÜYOR KURULUMU YAPTIM AMA İLK DİKKATİMİ ÇEKEN EKRANA ÇİFT TIKLAMADA TUŞ KİLİDİNE ALMIYOR SİZDEDE BÖYLE BİR DURUM VAR MI

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
MERHABA ELİNE SAĞLIK GÜZEL GÖRÜNÜYOR KURULUMU YAPTIM AMA İLK DİKKATİMİ ÇEKEN EKRANA ÇİFT TIKLAMADA TUŞ KİLİDİNE ALMIYOR SİZDEDE BÖYLE BİR DURUM VAR MI
bu özelliğin aktif olduğu diğer kullandığım bütün romlarda var. Çift tıklama ile kilit ekranına almaz, sadece kilit ekranını gösterir. Kilit ekranını açma kısmını göstermez.

oltulu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
bu özelliğin aktif olduğu diğer kullandığım bütün romlarda var. Çift tıklama ile kilit ekranına almaz, sadece kilit ekranını gösterir. Kilit ekranını açma kısmını göstermez.
tuş kilidine alıyor yani normalde çift tıklamada ekranı kapatıyor yada çift tıklamada tuş kilidini açıyor yokmu bu romda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kilit açmıyor yanlış söyledim ekranı uyandırıyor çift tık ama açıkken çift tıkla tuş kilidine alması lazım almıyor

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
tuş kilidine alıyor yani normalde çift tıklamada ekranı kapatıyor yada çift tıklamada tuş kilidini açıyor yokmu bu romda

kilit açmıyor yanlış söyledim ekranı uyandırıyor çift tık ama açıkken çift tıkla tuş kilidine alması lazım almıyor
Öyle bir özellik yok maalesef. Ben şahsen hiç bir rom da böyle bir şey görmedim. Sizler yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.
Bu rom da ekrana iki kere dokununca, eğer ekran açıksa ekranı kilitleyip kapatır, siyah ekran olur. Eğer kilit kapalı ve siyah ekrandaysa iki kere dokunursanız ekranı uyandırır.

oltulu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Öyle bir özellik yok maalesef. Ben şahsen hiç bir rom da böyle bir şey görmedim. Sizler yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.
Bu rom da ekrana iki kere dokununca, eğer ekran açıksa ekranı kilitleyip kapatır, siyah ekran olur. Eğer kilit kapalı ve siyah ekrandaysa iki kere dokunursanız ekranı uyandırır.
tamam işte bende bunu istiyorum ama bende şu an nedense olmuyor bu özellik

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Arkadaşlar önemli bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Razer romunu taban olarak kullanıyordum fakat sizlerden ve çoğu kullanıcıdan renk konusunda çok fazla şikayetler, geri dönüşler aldım. Bunun haricinde romu yapan grup dağılmasına rağmen problem yaratıyorlar. Bu ve benzeri sebeplerden ötürü sistemden tamamen Razer i siliyorum ve sadece razerin resimlerini ve dinamik resimlerini bırakacağım. Keza resimler ve diğer dinamik içerikler kendilerine ait değil. İnternetten bulabilirsiniz.

Yeni çıkaracağım rom tamamen farklı olacak ve bu romun devamı olmayacaktır. Yani yeni paylaşacağım rom bu konu üzerinden devam etmeyecektir.

MIUI 12.5 KURTOGLU- Edition olarak çıkacağım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-28-16-26-03-979_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2021-05-28-16-26-03-979_com.miui.home.jpg
    230,3 KB · Görüntüleme: 8

oltulu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
kilit ekranı ayarlarında ekranı uyandırmak için iki kez dokun seçeneği aktif ama nedense akranı kapatmıyor

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
oltulu1 Ayarlar / Ana Ekran bölümünde yer alıyor. Bu kısmı da seçmek zorundasınız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

oltulu1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Note 9 pro
Konular
0
Arkadaşlar önemli bir bilgilendirme yapmak istiyorum.
Razer romunu taban olarak kullanıyordum fakat sizlerden ve çoğu kullanıcıdan renk konusunda çok fazla şikayetler, geri dönüşler aldım. Bunun haricinde romu yapan grup dağılmasına rağmen problem yaratıyorlar. Bu ve benzeri sebeplerden ötürü sistemden tamamen Razer i siliyorum ve sadece razerin resimlerini ve dinamik resimlerini bırakacağım. Keza resimler ve diğer dinamik içerikler kendilerine ait değil. İnternetten bulabilirsiniz.

Yeni çıkaracağım rom tamamen farklı olacak ve bu romun devamı olmayacaktır. Yani yeni paylaşacağım rom bu konu üzerinden devam etmeyecektir.

MIUI 12.5 KURTOGLU- Edition olarak çıkacağım.
tamam çok tşk ederim oldu

oltulu1 Ayarlar / Ana Ekran bölümünde yer alıyor. Bu kısmı da seçmek zorundasınız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evet oldu çok sağol burayı açmamışım

Üst Alt