Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
21
Kamera için fix yer alıyor

bu nedir hocam tam olarak ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Kamera için fix yer alıyor

bu nedir hocam tam olarak ?
Güncel rom için fix gerekmiyor. Ana konuya tekrar bakınız lütfen.
Eski romları ve içerikleri silmiyorum ki ne gibi değişiklikler veya neler yaptığım görülsün istiyorum.

Son düzenleme:

fatih530

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
şahin
Konular
21
Güncel rom için fix gerekmiyor. Ana konuya tekrar bakınız lütfen.
teşekkürler
hocam birde sizin mi ama tam hatırlamıyorum batarya testi için bir yazılımınız vardı doğrumu hatırlıyorum ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
teşekkürler
hocam birde sizin mi ama tam hatırlamıyorum batarya testi için bir yazılımınız vardı doğrumu hatırlıyorum ?
Rica ederim. Benim değil hocam, farklı bir kişi paylaşmıştı da o da pek doğru göstermiyor.

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Hocam rom güzel olmuş Dolby de çalışıyor fakat Adb driver sorununu çözemiyorum.Normal romlarda sorun yok bu tarz romları kurunca çalışmıyor.Gereksiz hizmetleri siliyorum listem var ancak bu romda da çalışmadı malesef ne yapabilirim?Adb driverları yüklü olmasına rağmen böyle oluyor.
Xiaomi gereksiz uygulamaları ve Google uygulamalarını sevmiyorum o yüzden de kaldırıyorum :)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    76,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam rom güzel olmuş Dolby de çalışıyor fakat Adb driver sorununu çözemiyorum.Normal romlarda sorun yok bu tarz romları kurunca çalışmıyor.Gereksiz hizmetleri siliyorum listem var ancak bu romda da çalışmadı malesef ne yapabilirim?Adb driverları yüklü olmasına rağmen böyle oluyor.
Xiaomi gereksiz uygulamaları ve Google uygulamalarını sevmiyorum o yüzden de kaldırıyorum :)
Port rom olduğu için sorun oluyor büyük ihtimalle yada ben yapamadım bilemiyorum. Fakat Adb ile ilgili sorunları bende çözemedim. Gelecek yeni güncelleme yaparsam bu hataları da düzeltmek istiyorum açıkçası. Çünkü sizler gibi geri dönüş yapan çok fazla kişi oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada beğenmenize sevindim. Adb dışında herhangi bir problem yaşarsanız lütfen belirtin. Geri dönüşler benim için çok önemli.

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Hocam ellerine sağlık bunuda çözebilirsen tadından yenmez vendor dosyası ile alakalı tahminimce sorunun sebebi.Hangi cihazdan port ise onun Adb driveri kursak düzelir diye düşünüyorum az olan bilgimle :) Bir de sizi desteklemek için ne yapabiliriz ?

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam ellerine sağlık bunuda çözebilirsen tadından yenmez vendor dosyası ile alakalı tahminimce sorunun sebebi.Hangi cihazdan port ise onun Adb driveri kursak düzelir diye düşünüyorum az olan bilgimle :) Bir de sizi desteklemek için ne yapabiliriz ?
Maddi manevi destek sizlerin tercihidir tamamen. Dilerseniz özelden iletişime geçebilirsiniz benimle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimden geldiğince pürüzsüz ve güzel bir rom yapmaya çalışıyorum. Her yeni gelen güncelleme ile daha da iyiye gidiyoruz. Şuan için adb ve SafetyNet problemi kaldı. İkisini de çözmeye çalışacağım.

Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Herkese merhabalar.

Gelecek güncelleme ile adb problemini düzelteceğim ve benden çok istediğiniz sistem rengini de değiştireceğim.

Küçük bir spoiler :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

alperta54

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ADİL ALPEREN
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
18
Hocam , pubg de oyundan atıyor :( diğer her şey çok güzel