Güncel rom için fix gerekmiyor. Ana konuya tekrar bakınız lütfen.Kamera için fix yer alıyor
bu nedir hocam tam olarak ?
teşekkürlerGüncel rom için fix gerekmiyor. Ana konuya tekrar bakınız lütfen.
Rica ederim. Benim değil hocam, farklı bir kişi paylaşmıştı da o da pek doğru göstermiyor.teşekkürler
hocam birde sizin mi ama tam hatırlamıyorum batarya testi için bir yazılımınız vardı doğrumu hatırlıyorum ?
Port rom olduğu için sorun oluyor büyük ihtimalle yada ben yapamadım bilemiyorum. Fakat Adb ile ilgili sorunları bende çözemedim. Gelecek yeni güncelleme yaparsam bu hataları da düzeltmek istiyorum açıkçası. Çünkü sizler gibi geri dönüş yapan çok fazla kişi oldu.Hocam rom güzel olmuş Dolby de çalışıyor fakat Adb driver sorununu çözemiyorum.Normal romlarda sorun yok bu tarz romları kurunca çalışmıyor.Gereksiz hizmetleri siliyorum listem var ancak bu romda da çalışmadı malesef ne yapabilirim?Adb driverları yüklü olmasına rağmen böyle oluyor.
Xiaomi gereksiz uygulamaları ve Google uygulamalarını sevmiyorum o yüzden de kaldırıyorum
Bu arada beğenmenize sevindim. Adb dışında herhangi bir problem yaşarsanız lütfen belirtin. Geri dönüşler benim için çok önemli.Hocam rom güzel olmuş Dolby de çalışıyor fakat Adb driver sorununu çözemiyorum.Normal romlarda sorun yok bu tarz romları kurunca çalışmıyor.Gereksiz hizmetleri siliyorum listem var ancak bu romda da çalışmadı malesef ne yapabilirim?Adb driverları yüklü olmasına rağmen böyle oluyor.
Xiaomi gereksiz uygulamaları ve Google uygulamalarını sevmiyorum o yüzden de kaldırıyorum
Maddi manevi destek sizlerin tercihidir tamamen. Dilerseniz özelden iletişime geçebilirsiniz benimle.Hocam ellerine sağlık bunuda çözebilirsen tadından yenmez vendor dosyası ile alakalı tahminimce sorunun sebebi.Hangi cihazdan port ise onun Adb driveri kursak düzelir diye düşünüyorum az olan bilgimle Bir de sizi desteklemek için ne yapabiliriz ?
Elimden geldiğince pürüzsüz ve güzel bir rom yapmaya çalışıyorum. Her yeni gelen güncelleme ile daha da iyiye gidiyoruz. Şuan için adb ve SafetyNet problemi kaldı. İkisini de çözmeye çalışacağım.Hocam ellerine sağlık bunuda çözebilirsen tadından yenmez vendor dosyası ile alakalı tahminimce sorunun sebebi.Hangi cihazdan port ise onun Adb driveri kursak düzelir diye düşünüyorum az olan bilgimle Bir de sizi desteklemek için ne yapabiliriz ?