Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

teknik84

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
5
Hocam bizi yunan gavuruna hellas teslim etme en yakin zaman da sizden ricam mi 9 lite icin bir calisma yaparsaniz cok sevinirim iyi gunler diler

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Çok teşekkür ederim. Kullanıp tekrar dönüş yapmanız benim için daha önemli olacaktır. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. Yazdıklarınızı ekstra olarak ana konuya dahil edeceğim. Gözünüze çarpan farklı kısımlar olursa lütfen belirtmekten çekinmeyin. İlk projem değil, fakat en iyi düzenleme yaptığım projem. Sorunlar varsa eğer yapıcı her türlü eleştiriye açığım. :)
Tabii ki hocam. Bu arada bahsettiğim ışık sorunu karanlık mod içindeki yazı ve arka plan rengini otomatik ayarı ile ilgiliymiş kapattığım zaman sorun kalmadı.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam bizi yunan gavuruna hellas teslim etme en yakin zaman da sizden ricam mi 9 lite icin bir calisma yaparsaniz cok sevinirim iyi gunler diler
Özelden mesajınıza cevap verdim hocam.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Tabii ki hocam. Bu arada bahsettiğim ışık sorunu karanlık mod içindeki yazı ve arka plan rengini otomatik ayarı ile ilgiliymiş kapattığım zaman sorun kalmadı.
Sorununuzu düzeltmenize sevindim. :)

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Hocam bir video paylaşmışsin ama yorumlar kapalı. Sanırım bu işlerde yenisin. Bu tür şeylerde ve öne çıkan kişi olduğun zaman her türlü yoruma açık olman gerekiyor. Cahilide olur bilgisiz olup bilgili davranmaya calisanda olur. Burada paylaşım yapmak zorunda değilsin ancak hobi olarak gördüğün ve zevk aldığın bir şey ise aynı benim gibi paylaşmak normaldir. Kötü yorum gelince yada farklı durum olunca bunu bir video yapıp ve yorumları kapatıp derdini anlatman bence biraz mantıksız olmuş. Ben 2013-14 yıllarında general Mobile için rom yaptım customax adında. Nette arastir sağda solda paylaşılmış halen var. Bunu tamamen zevk için yapmıştım. Beni seven yada sevmeyen diye birşey düşünüp bu şekilde bir cümleyi dile getirmen çok yanlış. Burası paylaşım yeri bilgi yeri. Paylaşmayı seviyorsan paylaşırsın. Paylasiyorsan da herşeye açık olman gerekli. Senin kişiliğine kimse kötü yorum yapamaz. Kötü yorum yapılmışsa senin çalışman için yapılmıştır. Sende eğer gelistirici olduğunu düşünüyorsan kötü yorumları dikkate alıp o şekilde paylaşım yapman gerekir. Bu arada yaşım 34

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam bir video paylaşmışsin ama yorumlar kapalı. Sanırım bu işlerde yenisin. Bu tür şeylerde ve öne çıkan kişi olduğun zaman her türlü yoruma açık olman gerekiyor. Cahilide olur bilgisiz olup bilgili davranmaya calisanda olur. Burada paylaşım yapmak zorunda değilsin ancak hobi olarak gördüğün ve zevk aldığın bir şey ise aynı benim gibi paylaşmak normaldir. Kötü yorum gelince yada farklı durum olunca bunu bir video yapıp ve yorumları kapatıp derdini anlatman bence biraz mantıksız olmuş. Ben 2013-14 yıllarında general Mobile için rom yaptım customax adında. Nette arastir sağda solda paylaşılmış halen var. Bunu tamamen zevk için yapmıştım. Beni seven yada sevmeyen diye birşey düşünüp bu şekilde bir cümleyi dile getirmen çok yanlış. Burası paylaşım yeri bilgi yeri. Paylaşmayı seviyorsan paylaşırsın. Paylasiyorsan da herşeye açık olman gerekli. Senin kişiliğine kimse kötü yorum yapamaz. Kötü yorum yapılmışsa senin çalışman için yapılmıştır. Sende eğer gelistirici olduğunu düşünüyorsan kötü yorumları dikkate alıp o şekilde paylaşım yapman gerekir. Bu arada yaşım 34
Söylediklerimi yanlış anladığınız gayet ortada. Şahsen benim en çok canımı sıkan iki yüzlülük yapılmasıydı. İyi veya kötü bütün yorumlara açık birisiyim. Fakat hiç kusura bakmayın ama benimle alay eden adamı kale almam. Gelir düzgünce eleştiri yapar veya iyi kötü düzgün bir şeyler yapar teşekkür ederim ve sorunu düzeltirim. Bu güne kadar da böyle oldu. Ben geliştiriciyim ve mükemmel işler yapıyorum demedim. Videolarımı izleyin hep şunu söyledim çoğu video da. Ben keyfime göre, isteklere göre içerik üretiyorum. Yaptığım içerikler, hakkında saçma sapan insanlar, benim arkamdan atıp tutmak yerine gelip burada konu altında yorum yapan kişiler gibi geri dönüşler yapabilir. Şu kısım yanlış olmuş veya bu bölüm hatalı olmuş gibi cümle kuran hiç kimseye tek kelime kötü bir şey yazmadım. Ben hiç kimseye ters konuşmadım. Bu konu altında, yaptığım ve açtığım konular adı altında hiç kimseye kötü bir kelime kullanmadım. Tek tek bakabilirsiniz. Yapıcı eleştiriye her zaman açığım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun değil yine de yardımcı olmaya çalıştınız teşekkür ederim :)
Rica ederim.

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Hocam dün ve bugün fark ettiğim bir sorun var bu rom ile mi alakalı bilmiyorum ama 2 gündür ekli mail hesaplarına yabancı ülkelerden erişilmeye çalışılıyor ve telefon uyarı veriyor. Güvenlik sorunu olarak bilgi veriyor.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam dün ve bugün fark ettiğim bir sorun var bu rom ile mi alakalı bilmiyorum ama 2 gündür ekli mail hesaplarına yabancı ülkelerden erişilmeye çalışılıyor ve telefon uyarı veriyor. Güvenlik sorunu olarak bilgi veriyor.
Bu bilgi ilk defa sizlerden geliyor. Öyle bir problem yaşamadım ben. Böyle bir geri dönüş ilk defa sizlerden geldi. Keza bu tarz bir işlem olsaydı yani rom içerisinde buna benzer bir program yer alsaydı, deneme yapmaz direkt olarak hesaba giriş yapardı.

vefa272700

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Konumla alakalı bir durum olabilir, konumunuz doğru gösteriyor mu? Bakar mısınız? Bir de haritalar uygulamasını yükleyip öyle dener misiniz?

Üst Alt