Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Evet hocam acık

Kaydedildikten sonra 1. Fotoğraftaki bildirim gelmesin diye kapattım
Bu sefer ekran açıkken 2. Fotoğraftaki cevapla reddet seçeneği gelmedi
3. Fotoğraftaki kapattığım bildirim
Düzeldi mi yani şimdi ben anlamadım kusura bakma :)

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Düzeldi mi yani şimdi ben anlamadım kusura bakma :)
Hayır bildirimi açamıyorum kapattığım yeri gösterdim arkadaşımın telefonu o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam acık

Kaydedildikten sonra 1. Fotoğraftaki bildirim gelmesin diye kapattım
Bu sefer ekran açıkken 2. Fotoğraftaki cevapla reddet seçeneği gelmedi
3. Fotoğraftaki kapattığım bildirim
Pardon hocam bir resmi eksik yüklemişim şuan attığımı kapattım telefon yazıyor ama bulamadım geri

Ekli dosyalar

• IMG_20210517_191940.jpg
    IMG_20210517_191940.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hayır bildirimi açamıyorum kapattığım yeri gösterdim arkadaşımın telefonu o

Pardon hocam bir resmi eksik yüklemişim şuan attığımı kapattım telefon yazıyor ama bulamadım geri
Arama, yani telefon simgesine basılı tutun ve verileri temizleyin. Tekrardan özelliği açın çalışmazsa tekrardan simgeye basılı tutup bildirimler bölümünden manuel olarak açıp kapatın. Bir de bunu deneyin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-05-17-22-28-47-357_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2021-05-17-22-28-47-357_com.miui.securitycenter.png
    172,3 KB · Görüntüleme: 12

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Arama, yani telefon simgesine basılı tutun ve verileri temizleyin. Tekrardan özelliği açın çalışmazsa tekrardan simgeye basılı tutup bildirimler bölümünden manuel olarak açıp kapatın. Bir de bunu deneyin.
Hocam dediğinizi önceden yaptım olmadı ama buldum ayarlar uygulamalar sistem uygulamalarını göster dediğimizde telefon hizmetleri var oradan açınca düzeldi

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam dediğinizi önceden yaptım olmadı ama buldum ayarlar uygulamalar sistem uygulamalarını göster dediğimizde telefon hizmetleri var oradan açınca düzeldi
düzeltmenize sevindim. Kusura bakmayın ayarın ne olduğunu bilemediğim için yardımcı olamadım.

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Evet hocam dünden beri romu inceliyorum. Karanlık modda birkaç sorun gözüme çarptı Instagram'da özellikle. Tabii bu benimle ilgili de olabilir modifiyeli bir Instagram kullanıyorum. Sorun story durdurunca ve ya mesaj ekranına girince ışık azalıp çoğalıyor gibi gözüküyor. Ama tekrar söylemekte fayda var orijinal sürüm kullanmıyorum. Pil olarak gayet başarılı. AOD gayet stabil çalışıyor ama ben ekrandan korktuğum için açıp kullanmak istemedim. Naçizane fikrim kontrol merkezindeki rengi değiştirebilmek hoş olurdu. Sisteme superwalpaperler ekli fakat kullanılmıyor ekstra uygulama kurarak aktif ettim ben hocam bunu da bilginize sunayım. Genel olarak gayet stabil ve hoş bir rom. İki düzenlemeyi de kullandım cidden başarılı işler yapıyorsunuz. Bundan sonraki işlerinizde de gözüm kapalı kullanırım. Elinize emeğinize sağlık :)

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Evet hocam dünden beri romu inceliyorum. Karanlık modda birkaç sorun gözüme çarptı Instagram'da özellikle. Tabii bu benimle ilgili de olabilir modifiyeli bir Instagram kullanıyorum. Sorun story durdurunca ve ya mesaj ekranına girince ışık azalıp çoğalıyor gibi gözüküyor. Ama tekrar söylemekte fayda var orijinal sürüm kullanmıyorum. Pil olarak gayet başarılı. AOD gayet stabil çalışıyor ama ben ekrandan korktuğum için açıp kullanmak istemedim. Naçizane fikrim kontrol merkezindeki rengi değiştirebilmek hoş olurdu. Sisteme superwalpaperler ekli fakat kullanılmıyor ekstra uygulama kurarak aktif ettim ben hocam bunu da bilginize sunayım. Genel olarak gayet stabil ve hoş bir rom. İki düzenlemeyi de kullandım cidden başarılı işler yapıyorsunuz. Bundan sonraki işlerinizde de gözüm kapalı kullanırım. Elinize emeğinize sağlık :)
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
Kontrol merkezi rengini Ayarlar / Ek Ayarlar / Geliştirici seçenekleri / Vurgu rengi bölümünden değiştirebilirsiniz. Fakat ses kısma ve açma bölümü kırmızı kalacaktır. Bilginiz olsun.
Super wallpaper konusunda evet haklısınız ve bunu maalesef çok geç farkettim. Aslında unuttum demek daha doğru olur. Ben diğer özelliklere çok fazla yönelip küçük basit kısımları unuttum maalesef.

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.
Kontrol merkezi rengini Ayarlar / Ek Ayarlar / Geliştirici seçenekleri / Vurgu rengi bölümünden değiştirebilirsiniz. Fakat ses kısma ve açma bölümü kırmızı kalacaktır. Bilginiz olsun.
Super wallpaper konusunda evet haklısınız ve bunu maalesef çok geç farkettim. Aslında unuttum demek daha doğru olur. Ben diğer özelliklere çok fazla yönelip küçük basit kısımları unuttum maalesef.
Google duvar kağıdı uygulaması ile çözülüyor hocam sorun teşkil etmiyor. Öte taraftan güzel yani tam benlik kasma yaşamadım şarj orijinal romdan daha iyi kullanmaya devam edeceğim.

KrAll5759

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
3
Hocam aşırılı başarılı duruyor elinize kolunuza sağlık çok teşekkürler.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam aşırılı başarılı duruyor elinize kolunuza sağlık çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Kullanıp tekrar dönüş yapmanız benim için daha önemli olacaktır. :)

Google duvar kağıdı uygulaması ile çözülüyor hocam sorun teşkil etmiyor. Öte taraftan güzel yani tam benlik kasma yaşamadım şarj orijinal romdan daha iyi kullanmaya devam edeceğim.
Teşekkür ederim. Yazdıklarınızı ekstra olarak ana konuya dahil edeceğim. Gözünüze çarpan farklı kısımlar olursa lütfen belirtmekten çekinmeyin. İlk projem değil, fakat en iyi düzenleme yaptığım projem. Sorunlar varsa eğer yapıcı her türlü eleştiriye açığım. :)

Üst Alt