Rom MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama

TugrulBey55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul Işı
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Heyecanınız sesinize yansımış hocam elinize emeğinize sağlık. Romu şimdi indiriyorum inşallah bu gece deneyeceğim.

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Hocam öncelikle merhabalar.
Henüz romlarinizi denemedim çok sık rom değiştirmeyi sevmediğim için fakat tüm rom konularinizi okudum ellerinize emeklerinize sağlık. İ̇nşallah çok daha güzel projelerle sizleri görürüz

Bir iki konu hakkında sorum olacaktı. Şu anda Eu stable kullanıyorum batarya pek gitmemeye başladı. Sizin duzenlediginiz romlar arasında batarya için eu mu tavsiye ediyorsunuz? Birde euda nfc sorunu düzeldi mi?
Hocam cevaplarsaniz çok memnun olurum.
Tekrardan çok teşekkür ederim.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam öncelikle merhabalar.
Henüz romlarinizi denemedim çok sık rom değiştirmeyi sevmediğim için fakat tüm rom konularinizi okudum ellerinize emeklerinize sağlık. İ̇nşallah çok daha güzel projelerle sizleri görürüz

Bir iki konu hakkında sorum olacaktı. Şu anda Eu stable kullanıyorum batarya pek gitmemeye başladı. Sizin duzenlediginiz romlar arasında batarya için eu mu tavsiye ediyorsunuz? Birde euda nfc sorunu düzeldi mi?
Hocam cevaplarsaniz çok memnun olurum.
Tekrardan çok teşekkür ederim.
Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim fakat yeni çıkan romda bütün sorunlar giderilmiştir. Dilerseniz detaylı anlatım viodesu var ilk sayfada izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

saracx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
faruk
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
0
Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim fakat yeni çıkan romda bütün sorunlar giderilmiştir. Dilerseniz detaylı anlatım viodesu var ilk sayfada izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Hocam çok çok teşekkür ediyorum. Şu an sınır li internetim olduğu için videoyu izleyemedim. Kurulum öncesi izleyip kurulumu gerceklestiririm insallaj. Tekrardan teşekkürler elinize sağlık hocqm.

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Hocam çok çok teşekkür ediyorum. Şu an sınır li internetim olduğu için videoyu izleyemedim. Kurulum öncesi izleyip kurulumu gerceklestiririm insallaj. Tekrardan teşekkürler elinize sağlık hocqm.
rica ederim, umarım beğenirsiniz. Geri dönüşleriniz ve fikirleriniz benim için çok önemli.

Üst Alt