- Adım
- Ertuğrul Işı
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 0
Heyecanınız sesinize yansımış hocam elinize emeğinize sağlık. Romu şimdi indiriyorum inşallah bu gece deneyeceğim.
geri dönüşünüzü bekliyorum hocamHeyecanınız sesinize yansımış hocam elinize emeğinize sağlık. Romu şimdi indiriyorum inşallah bu gece deneyeceğim.
Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim fakat yeni çıkan romda bütün sorunlar giderilmiştir. Dilerseniz detaylı anlatım viodesu var ilk sayfada izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.Hocam öncelikle merhabalar.
Henüz romlarinizi denemedim çok sık rom değiştirmeyi sevmediğim için fakat tüm rom konularinizi okudum ellerinize emeklerinize sağlık. İ̇nşallah çok daha güzel projelerle sizleri görürüz
Bir iki konu hakkında sorum olacaktı. Şu anda Eu stable kullanıyorum batarya pek gitmemeye başladı. Sizin duzenlediginiz romlar arasında batarya için eu mu tavsiye ediyorsunuz? Birde euda nfc sorunu düzeldi mi?
Hocam cevaplarsaniz çok memnun olurum.
Tekrardan çok teşekkür ederim.
Hocam çok çok teşekkür ediyorum. Şu an sınır li internetim olduğu için videoyu izleyemedim. Kurulum öncesi izleyip kurulumu gerceklestiririm insallaj. Tekrardan teşekkürler elinize sağlık hocqm.Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim fakat yeni çıkan romda bütün sorunlar giderilmiştir. Dilerseniz detaylı anlatım viodesu var ilk sayfada izleyip daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
rica ederim, umarım beğenirsiniz. Geri dönüşleriniz ve fikirleriniz benim için çok önemli.Hocam çok çok teşekkür ediyorum. Şu an sınır li internetim olduğu için videoyu izleyemedim. Kurulum öncesi izleyip kurulumu gerceklestiririm insallaj. Tekrardan teşekkürler elinize sağlık hocqm.
Kurulumu yaptım hocam sorunsuz kuruldu. İnceleme yapıp tekrar dönüş yapıcamgeri dönüşünüzü bekliyorum hocam
Eline Sağlık. Deneyip gei dönüş yapacağım inşallahgeri dönüşünüzü bekliyorum hocam.