- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
Eyvallahmaalesef hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallahmaalesef hocam.
Eyvallahmaalesef hocam.
Eyvallahmaalesef hocam.
beklıyoruz butun guzel calısmalarınızın sonuclanmasını dört gozle..Arkadaşlar herkese merhabalar. Sizlere güzel haberlerim var.
Kendi editim olan MIUI 12.5 Beta EU romunun yeni versiyonunu en kısa zamanda çıkaracağım. NFC ve AOD için gerekli düzeltmeler yapılıyor. Gerekli düzenleme ve sorunlar için çözümler de bana yardım etmeleri için yabancı geliştirici arkadaşlardan destek alıyorum şuan. Güzel bir proje ile karşınıza çıkmayı düşünüyorum.
İkinci bir güzel haber ise, Android File Host için de Geliştirici olarak kaydımı yaptım. Artık indirme problemlerimiz de ortadan kalkıyor.
Herkese iyi günler, iyi forumlar dilerim.
Dün verdiğim güzel haberler sonrası bende merakla bekliyordum çünkü hatalarımı onlar bulacak ve düzeltecekti. Çünkü bende onlara bir şeyler öğrettim tabi ben böyle beklerken adamlar yardım etmedi. Bilakis içeriğimi çaldılar. Benden öğrendiklerini alıp yardım yardım bile etmediler. Kendi öğrendiklerimle devam edeceğim. Kimseden yardım istemeyeceğim. İnsanlar gerçekten çok nankör.beklıyoruz butun guzel calısmalarınızın sonuclanmasını dört gozle..
Ama helal olsun emeklerınıze.
bakalaım daha nasıl suprızlerınız beklyor bızlerı
beklemedeyız ustaKötü haberler sonrası mükemmel ve dev bir güncelleme geliyor. Kısa bir spoiler veriyorum sizlere
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık hocam.Konu güncellendi ve benim için çok önemli olan büyük güncellemeyi sizlerle paylaştım. Lütfen videoyu rom yüklenirken videoyu izleyin ve rom yüklemesi sonrası geri dönüşlerinizi yapın. Sizlerden tek ricam budur.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Ayriyeten rom özelliklerine bakınca sanki V1 modeli düz, V2 modeli ultra olmuş gibi. Herşeyi de çalışıyor.Konu güncellendi ve benim için çok önemli olan büyük güncellemeyi sizlerle paylaştım. Lütfen videoyu rom yüklenirken videoyu izleyin ve rom yüklemesi sonrası geri dönüşlerinizi yapın. Sizlerden tek ricam budur.
Herkese iyi forumlar dilerim.
Biraz öyle oldu, yapmışken herşeyi düzeltmek istedim ve mükemmel bir rom ortaya çıkardım. Umarım herkes beğenir.Elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayriyeten rom özelliklerine bakınca sanki V1 modeli düz, V2 modeli ultra olmuş gibi. Herşeyi de çalışıyor.
Beğenmeyecek insan yok çünkü herşeyi aktif ve ücretsiz. Beğenmeyecek olursa da hiç kendini burada hırpalamasinBiraz öyle oldu, yapmışken herşeyi düzeltmek istedim ve mükemmel bir rom ortaya çıkardım. Umarım herkes beğenir.
Yine de öyle demeyelim. Yüklemek isteyenler yüklesin ve geri dönüş yapsınlar. Benim için geri dönüşler çok önemli.Beğenmeyecek insan yok çünkü herşeyi aktif ve ücretsiz. Beğenmeyecek olursa da hiç kendini burada hırpalamasin