- Adım
- Selçuk
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Meslek
- Banka
- Konular
- 2
yok hocam bunu yükledim garip bir klavye çıktı karşımaHangisi, gboard mı?
yok hocam bunu yükledim garip bir klavye çıktı karşımaHangisi, gboard mı?
swiftkey klavye kullanın hoam ben yıllardır kullanıyorum çok gzel ve hızlı yazılıyor. tavsiye ederim.yok hocam bunu yükledim garip bir klavye çıktı karşıma
Evet çin romu olduğu için çin klavyesi geliyor, İngiltere dil seçeneği var orda. Gboard ı yada swiftkey i yükleyin, ek ayarlardan da yüklediğiniz klavyeyi seçinyok hocam bunu yükledim garip bir klavye çıktı karşıma
sagol dostum biliyorum o klavyeleride ne biliym çinliler bunu kullanmıyordur inşswiftkey klavye kullanın hoam ben yıllardır kullanıyorum çok gzel ve hızlı yazılıyor. tavsiye ederim.
mi 9 da çalışmayan özellikler neler söyler misinizKurdum bakalım açılsın da..
google klavye kurabilirsinarkadaşlar bu klavye eski tuşlu telefonlar gibi görünüyor onu düzeltmenin bir yolu yok mu
whatsapp ta kişiler sürekli kayboluyormi 9 da çalışmayan özellikler neler söyler misiniz
Getapps ile google servislerini yükleyince rehber senkronizasyonu yapılamıyor. Bende aynı sorundan muzdarip oldum. Çözümü drive uygulaması yükleyip oradan rehberi vcf formatında indirip yüklemek.Arkadaşlar Google kişileri sekronize eden var mı
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün dedin ki eu beta güncellemesi var ? BekliyoruzTwrp ile kurulması gerekiyor fastboot linki değil arkadaşlar.5 Wipe gerekli. (dalvik cache, cache, data, system, vendor)