MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam anladığım kadarıyla siz yazılım dan çok özelleştirme beklemişsiniz.
Özelleştirme değil daha fazla özellik bekliyorum eskiden saf android kullanirdim adı üstünde saf pek özelliği yok benim için yazılımda önemli olan akıcılık ve özelliklerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanıyorum ki romlar oluştrulmuş ve test ediliyor.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Kapalı beta incelemesi hocam Normalde Xiaomi.eu beta (20/4/30) betasıyla gelicek videodaki ilk beta

Son düzenleme:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
İkisininde yazılımı bir Miui etmez güncelleme konusunda biraz gecikiyor ama ben Saf Andoridi de denedim ve OxgenOS da denedim gene Miui ye döndüm aradığım herşey var zaten Miuide bana sorarsan çok telefon çıkarıyor haklısın ama Snapdragon 665 yeni bir işlemci olduğu için sorunsuz şekilde Android 10 yayınlayacaklar Mi A3 gördük Kaç gere geri çekildi.
Tamamen alışma meselesi. Bir süre kullandıktan sonra alışıyorsun. Bu her telefon için böyle. Sorunsuz bir telefon kullanmanın zamanı geldi artık. Bildirim sorunu bıktırdı artık. Miui 12 ile çözmüşlerdir diye umuyorum yada kendimi öyle ikna ediyorum.

turkbey06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi mix ³
Konular
34
1 haftadir son betayi kullaniyorum. Lib dosyalari ve kernel disinda hersey degismis. Ama benim gibi bataryaya ve performansa onem verenler biraz uzulebilir tabi bu beta versiyonlarda normaldir olabilir. Uygulama giris cikislarinda kasmalar var ve tam ekran hareketlerinde bazen sorun oluyor. Miui 12 kerneli miui11dede calisiyor. Birazda sisteme onem verselermis iyiymis. Animasyonlar ve gorsellik 10/10 . Batarya ve stabilite 10/4.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-01-12-11-39-299_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-05-01-12-11-39-299_com.miui.securitycenter.jpg
    239,6 KB · Görüntüleme: 72

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
1 haftadir son betayi kullaniyorum. Lib dosyalari ve kernel disinda hersey degismis. Ama benim gibi bataryaya ve performansa onem verenler biraz uzulebilir tabi bu beta versiyonlarda normaldir olabilir. Uygulama giris cikislarinda kasmalar var ve tam ekran hareketlerinde bazen sorun oluyor. Miui 12 kerneli miui11dede calisiyor. Birazda sisteme onem verselermis iyiymis. Animasyonlar ve gorsellik 10/10 . Batarya ve stabilite 10/4.
Son beta daha dün çıktı hocam 1 hafta olmadı Miui 12 çıkalı ama Animasyonlar efsane olmuş yarın veya pazar günü Eu betaya gelir

performans1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
0
mi9t pro ile denedim şu anda cihaz açılıyor ama kafama takılan bir nokta var normalde açılışta unlock yazıyordu ama açılırken yazmadı

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
mi9t pro ile denedim şu anda cihaz açılıyor ama kafama takılan bir nokta var normalde açılışta unlock yazıyordu ama açılırken yazmadı
ekranın ust kısmında acık kılıt simgesi gelıyor

BigWolf1299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hayati
Cihazım
Gionee M5
Konular
2
Redmi Note 7 Cihazıma 20.4.28 Kurdum,ilk kurulum olduğundandır belki aşırı donma ve kasma meydana geldi. Bende MiRoom Kurdum. Sanırım biraz daha beklemek gerekecek. Bu arada Masik OS'yi de takipteyim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Redmi Note 7 Cihazıma 20.4.28 Kurdum,ilk kurulum olduğundandır belki aşırı donma ve kasma meydana geldi. Bende MiRoom Kurdum. Sanırım biraz daha beklemek gerekecek. Bu arada Masik OS'yi de takipteyim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam twrp sürümünüz kaç ?

evanescencelies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Banka
Konular
2
arkadaşlar bu klavye eski tuşlu telefonlar gibi görünüyor onu düzeltmenin bir yolu yok mu

Üst Alt