MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
sanıyorum ki romlar oluştrulmuş ve test ediliyor.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Note 8 için 3 gün değil maalesef Andorid 10 saolsun süresiz askıya alındı.Bu arada hocam stabilite olarak Her gün gecelik güncelleme aldığı için stabilite artıyor ve laglar azaltılıyor bizzat denedim ama Eu betayı beklemek tabikide en mantıklısı
Her ay 150 tane telefon çıkarırsa olacağı bu. Pixel veya Oneplus'tan başkasına bulaşmayacaksın bunu çok net bir biçimde öğrendim. Bir sonraki telefonum mutlaka bu ikisinden biri olacak.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Her ay 150 tane telefon çıkarırsa olacağı bu. Pixel veya Oneplus'tan başkasına bulaşmayacaksın bunu çok net bir biçimde öğrendim. Bir sonraki telefonum mutlaka bu ikisinden biri olacak.
pixel on numara.. önceden nexus serisinden 2 cihaz kullanmışlığımvar.. pürüzsüz resmen.. ama zıkım çok pahalı işte.. şuan 4xl alsan 8-9 bin

Özcan 5416

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 9t
Konular
0
Ufak bir kuantum algoritması dizinleriyle bir ufak boyutlu kısıtlı çevrim dışı yapay zeka koysalar güzel olur.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
İkisininde yazılımı bir Miui etmez güncelleme konusunda biraz gecikiyor ama ben Saf Andoridi de denedim ve OxgenOS da denedim gene Miui ye döndüm aradığım herşey var zaten Miuide bana sorarsan çok telefon çıkarıyor haklısın ama Snapdragon 665 yeni bir işlemci olduğu için sorunsuz şekilde Android 10 yayınlayacaklar Mi A3 gördük Kaç gere geri çekildi.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
İkisininde yazılımı bir Miui etmez güncelleme konusunda biraz gecikiyor ama ben Saf Andoridi de denedim ve OxgenOS da denedim gene Miui ye döndüm aradığım herşey var zaten Miuide bana sorarsan çok telefon çıkarıyor haklısın ama Snapdragon 665 yeni bir işlemci olduğu için sorunsuz şekilde Android 10 yayınlayacaklar Mi A3 gördük Kaç gere geri çekildi.
Ben sizinle aynı fikirde değilim hocam, Oxygen OS ve MIUI da denemiş olarak Oxygen OS yazılım konusunda daha iyi. Evet yazılımı MIUI a göre geç verebiliyor ama çok stabil şekilde geliyor. MIUI da stabil de bile sıkıntılar çıkıyor.

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Ben sizinle aynı fikirde değilim hocam, Oxygen OS ve MIUI da denemiş olarak Oxygen OS yazılım konusunda daha iyi. Evet yazılımı MIUI a göre geç verebiliyor ama çok stabil şekilde geliyor. MIUI da stabil de bile sıkıntılar çıkıyor.
Stabil olarak kişiye göre değişir hocam bana göre Eu beta Eu stabilden veya global stabilden daha iyi OxygenOS daha stabil haklısınız ama stabil olmasına rağmen istediğimi bulamadım ama her istediğim Miui de var bana görede şuan gayet akıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi.eu ne zaman piyasaya sürülecek?

Bu makaleyi yazarken (30 Nisan, 22:30), yeni sürüm MIUI 12'deki Xiaomi.eu'nun, Ayarlar ile ilgili tüm düzeltmeler yapıldıktan sonra Cumartesi günü inşa edileceğini biliyoruz. Bu nedenle, Cumartesi akşamı veya Pazar sabahı sürümlerin yayınlanması bekleniyor. Sürüm 20.4.30 olacak - şu anda farklı bir atama ile güncelleme yapacak tek cihaz, 20.4.30 güncellemesinin Xiaomi tarafından yayınlanmadığı Redmi Note 7'dir.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Stabil olarak kişiye göre değişir hocam bana göre Eu beta Eu stabilden veya global stabilden daha iyi OxygenOS daha stabil haklısınız ama stabil olmasına rağmen istediğimi bulamadım ama her istediğim Miui de var bana görede şuan gayet akıcı

Hocam anladığım kadarıyla siz yazılım dan çok özelleştirme beklemişsiniz.

Üst Alt