Uçtu videosanıyorum ki romlar oluştrulmuş ve test ediliyor.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
videfo hala aktif hocamUçtu video
Her ay 150 tane telefon çıkarırsa olacağı bu. Pixel veya Oneplus'tan başkasına bulaşmayacaksın bunu çok net bir biçimde öğrendim. Bir sonraki telefonum mutlaka bu ikisinden biri olacak.Note 8 için 3 gün değil maalesef Andorid 10 saolsun süresiz askıya alındı.Bu arada hocam stabilite olarak Her gün gecelik güncelleme aldığı için stabilite artıyor ve laglar azaltılıyor bizzat denedim ama Eu betayı beklemek tabikide en mantıklısı
pixel on numara.. önceden nexus serisinden 2 cihaz kullanmışlığımvar.. pürüzsüz resmen.. ama zıkım çok pahalı işte.. şuan 4xl alsan 8-9 binHer ay 150 tane telefon çıkarırsa olacağı bu. Pixel veya Oneplus'tan başkasına bulaşmayacaksın bunu çok net bir biçimde öğrendim. Bir sonraki telefonum mutlaka bu ikisinden biri olacak.
İkisininde yazılımı bir Miui etmez güncelleme konusunda biraz gecikiyor ama ben Saf Andoridi de denedim ve OxgenOS da denedim gene Miui ye döndüm aradığım herşey var zaten Miuide bana sorarsan çok telefon çıkarıyor haklısın ama Snapdragon 665 yeni bir işlemci olduğu için sorunsuz şekilde Android 10 yayınlayacaklar Mi A3 gördük Kaç gere geri çekildi.Her ay 150 tane telefon çıkarırsa olacağı bu. Pixel veya Oneplus'tan başkasına bulaşmayacaksın bunu çok net bir biçimde öğrendim. Bir sonraki telefonum mutlaka bu ikisinden biri olacak.
Ben sizinle aynı fikirde değilim hocam, Oxygen OS ve MIUI da denemiş olarak Oxygen OS yazılım konusunda daha iyi. Evet yazılımı MIUI a göre geç verebiliyor ama çok stabil şekilde geliyor. MIUI da stabil de bile sıkıntılar çıkıyor.İkisininde yazılımı bir Miui etmez güncelleme konusunda biraz gecikiyor ama ben Saf Andoridi de denedim ve OxgenOS da denedim gene Miui ye döndüm aradığım herşey var zaten Miuide bana sorarsan çok telefon çıkarıyor haklısın ama Snapdragon 665 yeni bir işlemci olduğu için sorunsuz şekilde Android 10 yayınlayacaklar Mi A3 gördük Kaç gere geri çekildi.
Stabil olarak kişiye göre değişir hocam bana göre Eu beta Eu stabilden veya global stabilden daha iyi OxygenOS daha stabil haklısınız ama stabil olmasına rağmen istediğimi bulamadım ama her istediğim Miui de var bana görede şuan gayet akıcıBen sizinle aynı fikirde değilim hocam, Oxygen OS ve MIUI da denemiş olarak Oxygen OS yazılım konusunda daha iyi. Evet yazılımı MIUI a göre geç verebiliyor ama çok stabil şekilde geliyor. MIUI da stabil de bile sıkıntılar çıkıyor.
Stabil olarak kişiye göre değişir hocam bana göre Eu beta Eu stabilden veya global stabilden daha iyi OxygenOS daha stabil haklısınız ama stabil olmasına rağmen istediğimi bulamadım ama her istediğim Miui de var bana görede şuan gayet akıcı