- Adım
- Mert
- Cihazım
- MI9
- Konular
- 2
bildirim problemi çözülmüş mu yoksa hala eskisi gibi whatsappta gelen ilk mesajı mı gösteriyor?
Eu olan mi yani avrupa mi ?Güncelleme klasörü açılmış umarım sabaha vermiş olurlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam euEu olan mi yani avrupa mi ?
Peki olduğu zaman bizim nasıl haberimiz Olucak ? Link fln bakarim arada gelmişmi diyeEvet hocam eu
Perşembe günü açıldı hocam o klasörGüncelleme klasörü açılmış umarım sabaha vermiş olurlar
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Doğrudur hocam Perşembe ben baktığımda yoktu demekki ya gözden kaçtı yada ben baktıktan sonra oluşturuldu.Perşembe günü açıldı hocam o klasör
Cumartesiyi pazara bağlayan gece yayınlanacağı söylentileri var.Doğrudur hocam Perşembe ben baktığımda yoktu demekki ya gözden kaçtı yada ben baktıktan sonra oluşturuldu.
Ama bu klasörün acılması demek çok yakın zamanda yayınlancağı anlamına geliyor.
Biran önce gelsede denesek
Sizin kadar tecrübeli olmadığım için cihazı teknik servise verdim pazartesi salı hallederim dediler.Dün gece de Mi 9'um fastboot'ta kaldı. Tam yedek almıştım Orange Fox ile, ama Orange Fox da gitti! Mi Flash ile sıfır kurdum, sonrasında da tam yedekten aldıktan sonra gene fastboot'ta kaldı. Tekrar Mi Flash ile sıfır kurulumu müteakip Orange Fox'tan sıfırdan MiuiPro'yu kurdum. Son olarak Orange Fox'tan tam yedeği tekrar kurdum ve başarılı Ama gece 2'ye kadar uğraştırdı.