MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

dokucan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 8 Pro 8/128
Konular
1
Rehberini google ile senkronize etmeye çalışanlar, google contacts sync uygulamasının izinlerine gelip Privacy bölümündeki tüm izinleri aktif etsin. Ondan sonra tekrar senkronize etmeye çalışın numaralar geliyor rehbere. Whatsappda numaraların gelip gitmesi sorununun çözümü ise şu şekilde: Whatsapp izinlerine girin Privacy bölümündeki read your contacts izinini always allow yapın sorununuz çözülecek.

ulemafa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Poco X3
Konular
34
Mi 8 se ye kurdum hiç bir sorunu yok temiz (şebeke hariç normaliyle modem kurmadım)
Bu cuma Eu sürpriz yapabilir

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
İlk sürüm hocam çok normal
Evet ilk sürüm için normal bunlar. Zaten meraktan yükleyip denemek istemiştim :)
İlk izlenimlerime göre MIUI 12 çok güzel olacak. Görsel şov yapacak Xiaomi :)

Martonaltı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmad
Cihazım
Mi9
Konular
6
Açık beta 8 Mayıs'ta başlayacakmış.
Bildirim çubuğu ve son uygulamalar ekranı değişmediği sürece benim için temalı sürümdür MIUI 12

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Rehberini google ile senkronize etmeye çalışanlar, google contacts sync uygulamasının izinlerine gelip Privacy bölümündeki tüm izinleri aktif etsin. Ondan sonra tekrar senkronize etmeye çalışın numaralar geliyor rehbere. Whatsappda numaraların gelip gitmesi sorununun çözümü ise şu şekilde: Whatsapp izinlerine girin Privacy bölümündeki read your contacts izinini always allow yapın sorununuz çözülecek.
Hocam Google contacts uygulamasında sync ye sadece uygulama açıkken izin ver diyor yani yine çözüm olmadı, WhatsApp a her zaman okuma izni verdim ama contacts yine sorun çıkaracaktır. Mi 8 se kullanıyorum tekrar eski kişiler uygulamasını yükleyemez miyim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam gerekli olan rom dosyasını indirip ayarlar>telefon hakkında>sistem güncellemesi>güncelleme paketini seçin kısmından yapsak
Böyle bir şey mümkün değil Twrp gerekiyor.

Üst Alt