mi8se için beklemedeyiz hocam, eu ve miroom gelince denemelere başlarızMi 8 se ye kurdum hiç bir sorunu yok temiz (şebeke hariç normaliyle modem kurmadım)
Bu cuma Eu sürpriz yapabilir
Hocam son modem dosyası çalışıyor miui 12 de dipnot ekleyeyimmi8se için beklemedeyiz hocam, eu ve miroom gelince denemelere başlarız
Evet ilk sürüm için normal bunlar. Zaten meraktan yükleyip denemek istemiştimİlk sürüm hocam çok normal
Hocam Google contacts uygulamasında sync ye sadece uygulama açıkken izin ver diyor yani yine çözüm olmadı, WhatsApp a her zaman okuma izni verdim ama contacts yine sorun çıkaracaktır. Mi 8 se kullanıyorum tekrar eski kişiler uygulamasını yükleyemez miyimRehberini google ile senkronize etmeye çalışanlar, google contacts sync uygulamasının izinlerine gelip Privacy bölümündeki tüm izinleri aktif etsin. Ondan sonra tekrar senkronize etmeye çalışın numaralar geliyor rehbere. Whatsappda numaraların gelip gitmesi sorununun çözümü ise şu şekilde: Whatsapp izinlerine girin Privacy bölümündeki read your contacts izinini always allow yapın sorununuz çözülecek.
Böyle bir şey mümkün değil Twrp gerekiyor.Hocam gerekli olan rom dosyasını indirip ayarlar>telefon hakkında>sistem güncellemesi>güncelleme paketini seçin kısmından yapsak