Arayüz biraz iOS biraz da Samsung ile birleştirilip XioSamsung oldu hocam. iOS tarzı kontrol merkezini beğendim ama Samsung esintileri benimde pek hoşuma gitmediResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şu kısmı sevmeyen sadece ben miyim? Samsung'a benzetmeye çalışmış
miui 12 yükledikten sonra mi 9se telefonuma kurdum google bütün paketlerini yükledi yani playstore ve diğerleri sağlıklı kuruldu internetinize bağlı biraz yavaş kuruyor ama playstoreden bütün 3.parti uygulamalarımı yükledim ve güncelleyebildim.Gapps paketi yüklenirken Error 70 hatası veriyor. Depolama alanı yetersiz hatası. Oysa 100GB alan boş
Google installer apk ile play store yükleniyor ama Kişiler senkron olmuyor. Bunun çözümü var mı?
Cihazım Mi 8 Dipper 128 GB
Arayüz biraz iOS biraz da Samsung ile birleştirilip XioSamsung oldu hocam. iOS tarzı kontrol merkezini beğendim ama Samsung esintileri benimde pek hoşuma gitmedi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12 nasıl beğendinizmi?miui 12 yükledikten sonra mi 9se telefonuma kurdum google bütün paketlerini yükledi yani playstore ve diğerleri sağlıklı kuruldu internetinize bağlı biraz yavaş kuruyor ama playstoreden bütün 3.parti uygulamalarımı yükledim ve güncelleyebildim.
Değişen sadece görsel efektler yenilik dediğiniz gibi arayüzleri birleştirmişlerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 12 nasıl beğendinizmi?
Hocam advanced/wipe/repair bölümüne girin system'i seçin ilk önce repair file system yapın sonra resize yapın ardından tekrar repair yapıp Gapps yükleyinGapps paketi yüklenirken Error 70 hatası veriyor. Depolama alanı yetersiz hatası. Oysa 100GB alan boş
Google installer apk ile play store yükleniyor ama Kişiler senkron olmuyor. Bunun çözümü var mı?
Cihazım Mi 8 Dipper 128 GB
Redmi Note 6 Pro Çin'de satılmadığın dolayı Kapalı Beta rom çıkmadı hocam, Global MIUI 12 güncellemesini alacaktır.kusura bakmayın rahatsız ediyorum bu miui12 note6 pro için gelecek mi?
Buyrun hocamTest eden arkadaşlar ses açma kısma sürgüsünün ekran görüntüsünü paylaşabilir mi ?
Üçüncü parti bir dil uygulamasıyla Türkçe dil paketi yüklesek olurmu?Malesef yok. Çin Kapalı Beta bu