- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
MIUI 11 ile 12 arasında icon farkı var mı ?
Farklı sürüm bir apk deneyin hocamArkadaşlar Netflix playstore da yüklenmiyor apk olarak yükleyince de bu cihaz desteklemiyor diyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz araştırdım bulamadım
Bu sürümü denedim çalıştı keşke şu HD izleme sertifikası için de bir çözüm olsa SD açılıyor sadece filmlerFarklı sürüm bir apk deneyin hocam
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız.
* TWRP ile Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayınız '' Dalvik / Art Cache - Cache - Data-System-Vendor '' Seçip , Swipe to Wipe yapınız.
** İlk defa kurulum yapıyor iseniz Wipe -Format Data / Yes yapıp Reboot - Recovery ile Tam Temizlik yapınız.Cihaz yeniden Twrp de açılacaktır.
* TWRP ana menüsüne dönünüz, cihazınıza Pc üzerinden Rom'u cihaza atıp ardından Install üzerine dokunun ve Rom dosyasını seçin.
* Zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapınız ve geri gelip Wipe -Format Data yapınız ardından ana menüden Reboot-Recovery yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.Sabırlı olup bekleyiniz..
Hocam hata verebiliyorhocam ben kalın yazdığım kısmı anlamadım ya. neden tekrar format data yapıyoruz* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapınız ve geri gelip Wipe -Format Data yapınız ardından ana menüden Reboot-Recovery yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.Sabırlı olup bekleyiniz..
tekrar twrp ekranına geldi, yeniden romu cihaza atıp install mı yapıcamHocam hata verebiliyor
hocam anlatımını videolu olarak koydum wipe yapacaksınız ardından format data ardından cihaza romu atın ardından install ardından tekrar format daha ve reboottekrar twrp ekranına geldi, yeniden romu cihaza atıp install mı yapıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve kurulumdan sonra reboot system mi yapacağım. bu konuda sadece ben mi zorlandım bilmiyorum ama beynim yandı