- Adım
- Yasir Aras
- Cihazım
- Redmi Note 8 pr
- Konular
- 0
Global roma nasıl geri dönebiliriz
ya da global roma uygun twrp zipi ilemi flasla
Forumu araştırma için kullanabilirsiniz.Global roma nasıl geri dönebiliriz
Yüklediğim cihaz Mi 9 T Pro
Hocam ben ROM'u başarı ile yükledim, telefonu açtım biraz kullandım çok beğendim.
Sonra Gapps yüklemek için TWRP'ye giriş yapayım dedim.
Fakat TWRP'nin silindiğini fark ettim.
Hemen Tek tuş ile twrp konusundan TWRP'yi de başarı ile yükledim. Fakat TWRP yüklerken USB hata ayıklama'yı açmamış olabilirim.
Telefon Açılınca Mi ekranı yanıp sönüyordu ben de twrp den wipe yapayım dedim bekli düzelir diye şimdi de cihazı açıyorum.
0,5 salise mi yazısı görünüyor hemen fastboot'a geçiyor ne yapmam acil yardıma ihtiyacım var.
Teşekkürler böyle yapınca twrp tekrardan açıldıRehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
Gapps yüklediniz mi?Mi 6 acilis ekraninda kendine reset atiyor surekli. Rom kurmada acemi degilim ama ilk defa bunun karsilastim
Aynı şeyi ben de merak etmiştim, google yedekleme gibi xiaomu cloud gibi bir şey düşün.full Back-Up nedir nasıl yapılır türkçe sürümü ne zaman gelicektir yardımcı olursanız sevinirim ?