MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Cevabını buldum. Çin versiyonunun dil seçeneklerinde sadece İngilizce ve Çince varmış. Pil süresi ve performans bakımından daha iyiymiş. Kaynak: Telegram grubu BOT yanıtı.

*China Rom
*Supports only English and Chinese languages. No Google Apps (you can install it with Google App Installer, it's in download page). Better battery backup. Better performance

*xiaomi.eu Rom
*Supports all languages, prebuilt Google Apps and some custom / global rom features.
google servisleri çin romunda olmaz.
dil seçeneği sadece ingilizce ve çince.
ve tonla saçma sapan çince uygulamalar gelir romun içinde ve sonra silemezsiniz.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Mi 9'dan portlanıp Mi A3'e uyarlanan bir MIUI 12 versiyonu da paylaşıldı Bitnet grubunda. Stable olduğu iddia ediliyor. Ayrıca daha önce konuda paylaşılan Dark Tweak adlı yamayı da içeriyormuş.

Dark ROM adlı sürümü deneyen var mı?
#MiA3 #PortMi9 #Miui12 #Xiaomi.EU #Dark_Rom
Dev: @MrDarkLord
Mirror: I

Changelog:
-SHRP recovery included
-Kernel optimized for Miui
-Extra options such as Sound Assistant; Anti-flicker Mode, Gloves Mode, AOSP-type Apps permissions, etc.
-August Patch 2020
-Dark Tweak and Dark sound included in the Rom
-Mi9 Xiaomi.EU stable cover

Bugs found:
-Advanced restart does not work-Nothing more.....

Installation by recovery or by Miui Flasher already included

-Bitnet @tmgallage
-SHRP by @oddlyspaced
-Minimal Kernel miui to its developers

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
arkadaslar miuı 12
Cevabını buldum. Çin versiyonunun dil seçeneklerinde sadece İngilizce ve Çince varmış. Pil süresi ve performans bakımından daha iyiymiş. Kaynak: Telegram grubu BOT yanıtı.

*China Rom
*Supports only English and Chinese languages. No Google Apps (you can install it with Google App Installer, it's in download page). Better battery backup. Better performance

*xiaomi.eu Rom
*Supports all languages, prebuilt Google Apps and some custom / global rom features.
peki çin sürümünü nerden indirecez

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Mi 9'dan portlanıp Mi A3'e uyarlanan bir MIUI 12 versiyonu da paylaşıldı Bitnet grubunda. Stable olduğu iddia ediliyor. Ayrıca daha önce konuda paylaşılan Dark Tweak adlı yamayı da içeriyormuş.

Dark ROM adlı sürümü deneyen var mı?
Ben ilk çıktığında denedim. Cihazda çoğu yer ingilizce kalıyor. Performans olarak pek fark görmedim ben ama içime sinmedigi için birkaç saat sonra bitnete geri döndüm

MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Arkadaşlar bu miui 12 deki veriler gerceği yansıtmıyor sarjı yüzde 22 deyken 9.15 görünüyordu yuzde 8de baktım yine 9.15 görünüyor. Ayrıca youtube 2 saat diyor ben youtubeden cikmiyorum surekli film izlerim nasıl 2 saat oluyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-09-17-00-52-51-774_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-09-17-00-52-51-774_com.miui.securitycenter.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2020-09-17-00-52-08-800_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-09-17-00-52-08-800_com.miui.securitycenter.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 10

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Arkadaşlar bu miui 12 deki veriler gerceği yansıtmıyor sarjı yüzde 22 deyken 9.15 görünüyordu yuzde 8de baktım yine 9.15 görünüyor. Ayrıca youtube 2 saat diyor ben youtubeden cikmiyorum surekli film izlerim nasıl 2 saat oluyor
Bende pek emin değilim yüzdelik tutarlar farkli , uygulama sureleri az gösteriyor

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
arkadaslar Dark ROM adlı sürümü denedim.tamamen türkçe degil bazı yerler ingilizce.övüldügü kadar basarılı görmedim.bence simdiye kadar miuı 12 sürümünde performans ve bataraya ve kamera olarak xiaomi.eu_MIA3_20.9.3_v12-10-BITNET.zip sürümü en güzeli

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Bende pek emin değilim yüzdelik tutarlar farkli , uygulama sureleri az gösteriyor

Size katılıyorum. Geçenlerde internet tarayıcı kullanma süremi 5 dakika gösteriyordu. Dikkatimi çekmişti.

arkadaslar Dark ROM adlı sürümü denedim.tamamen türkçe degil bazı yerler ingilizce.övüldügü kadar basarılı görmedim.bence simdiye kadar miuı 12 sürümünde performans ve bataraya ve kamera olarak xiaomi.eu_MIA3_20.9.3_v12-10-BITNET.zip sürümü en güzeli
Geri bildiriminiz için teşekkürler.

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
arkadaslar mıui 11 için stereo yapan twrp den flaşlanan bı dosya buldum gercekten stereo yaptı.

Üst Alt