MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
SON SÜRÜMDE PİL CABUK BITIYOR SANKI BI ONCEKİ DAHA IYIMIYDİ PİL KONUSUNDA
Bence de bir önceki en iyi pil kullanımı olan güncellemelerden biriydi bence. Yüzde 10 kala 9.5 saat ekran 13 saat bekleme almıştım. Bu güncel sürümde 8 saat ekran 11 saat bekleme alacak gibiyim.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Şifreler & Güvenlik > Yetkilendirme ve İptal sayfasındaki her şeyi kapatırsak sorun olmaz değil mi? Açık olması gereken bir şey var mı orada? Bu izinlerin Xiaomi'ye veri toplama izni verdiğini okumuştum. Kapatmanın bir sakıncası yoktur herhalde? Tecrübe eden var mı?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Şifreler & Güvenlik > Yetkilendirme ve İptal sayfasındaki her şeyi kapatırsak sorun olmaz değil mi? Açık olması gereken bir şey var mı orada? Bu izinlerin Xiaomi'ye veri toplama izni verdiğini okumuştum. Kapatmanın bir sakıncası yoktur herhalde? Tecrübe eden var mı?

Rom kurulumunda yaptığım ilk iş bu olur...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
MIUI_China ve MIUI_Xiaomi.eu arasında ne gibi farklılıklar var? Geliştirici neden iki ayrı ROM hazırlama zahmetine giriyor, Çin versiyonunun ne özelliği var Avrupa versiyonundan farklı olarak? Hani dil farkı var desem, Avrupa versiyonunda da sistem dili Çince seçilebiliyor. Çin ROM'unun başka bir özelliği olmalı.

tufan92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tufan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
merhaba 2 sorum olacak. Stokta gelen galeri uygulaması deaktif edemiyorum. Google fotoğrafları kullansın istiyorum sistem kendisinde. Kamera'dan son çekilene bastığımda hep kendi galeri uygulamasına gidiyor ve yavaş bence Google Fotoğraflar'a göre.

2.sorum uygulamalar arkada çalışırken örnek veriyorum instagram'ı arkaya aldım. 5 dk sonra instagram'a tekrar girdim. Açılırken hep açılış animasyonu ile açılıyor. Bunun bir çözümü var mı?

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
MIUI_China ve MIUI_Xiaomi.eu arasında ne gibi farklılıklar var? Geliştirici neden iki ayrı ROM hazırlama zahmetine giriyor, Çin versiyonunun ne özelliği var Avrupa versiyonundan farklı olarak? Hani dil farkı var desem, Avrupa versiyonunda da sistem dili Çince seçilebiliyor. Çin ROM'unun başka bir özelliği olmalı.
gercekten ne özelligi var hiç yükleyen oldumu daha önce hiç dikkatimi çekmemişdi

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
gercekten ne özelligi var hiç yükleyen oldumu daha önce hiç dikkatimi çekmemişdi
Cevabını buldum. Çin versiyonunun dil seçeneklerinde sadece İngilizce ve Çince varmış. Pil süresi ve performans bakımından daha iyiymiş. Kaynak: Telegram grubu BOT yanıtı.

*China Rom
*Supports only English and Chinese languages. No Google Apps (you can install it with Google App Installer, it's in download page). Better battery backup. Better performance

*xiaomi.eu Rom
*Supports all languages, prebuilt Google Apps and some custom / global rom features.

Üst Alt