MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
MIUI 12 V20.9.10 EU/CN
Kernel
*Optimizasyon - 4.14.196'ya yükseltildi.

Sistem
*Yeni - @Amir_Soland tarafından yapılan OTA Güncelleyici uygulaması eklendi. Büyük katkısı için teşekkürler.

Ayarlar
*Düzeltme - APN ayrıntılarına erişmeye veya yeni APN oluşturmaya çalışırken FC.

Takvim
*Yeni - CalDAV / e-posta hesaplarından yerel veya uzak ICS dosyalarından yeni takvim hesaplarını içe aktarabilirsiniz.
*Yeni - Takvim hesaplarının senkronizasyonunu şimdi yönetebilirsiniz.

Dosyalar
*Yeni - Özel klasörde bulunan dosyaları şifreleyebilirsiniz.

Sağlık
*Düzeltme - Uygulama kuvveti belirli durumlarda kapanıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

*Yeni OTA güncelleyici uygulamasından ekran görüntüsü.
Akıcılık ve stabilite yönünden, bir önceki sürüme kıyasla olumlu veya olumsuz bir fark var mı? İki sürümü de indirdim ve birazdan birini yükleyeceğim. Danışmak istedim. :)

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
Geçen haftaki sürüm çok iyiydi. Güncellemeyi de sabah yaptım bu da aynı şekilde herhangi bir sorun yok kullanılabilir.

MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Global ROM'dan v20.9.10 sürümüne geçtim ve ilk izlenimlerim şu şekilde:

- Sistem arayüzü iki ay önceki sürümlere göre gerçekten iyileştirilmiş. Akıcı bir deneyim sunuyor. Beğendim. Özellikle telefon soğuduktan sonra stok android kadar akıcı oldu diyebilirim.

- Üst bar MIUI 11'deki gibi görünüyor. Kasıyor diye değiştirilmiş sanırım. Önceki sürümlerde üst bar orijinal MIUI 12'deki gibiydi.

- Play Store'dan Google Chrome indirirken nedense sorun yaşadım. İndirilemedi bir türlü. Birkaç denemeden sonra neyse ki indirebildim ama bu sefer başka bir sorunla karşılaştım. MIUI 12'de Chrome gerçekten çok kasıyor, kullanılabilir değil, kötü. Chrome yerine Opera Touch yükledim mecburen.

- Fotoğraf çektikten sonra üzerine dokunduğumda Galeri normale göre bir saniye geç açılıyor. Google Fotoğraflar uygulamasında bu sorun yok.

- Otomatik parlaklık bazen sapıtıyor. Saniyeler içinde ışığı yükseltiyor, düşürüyor, yükseltiyor, düşürüyor. Kararsız kalıyor. Duvar kağıdım Mars fotoğrafına bakarken özellikle siyah alanlarda bu durumu çok net görüyorum. Işık yükseliyor, düşüyor, yükseliyor, düşüyor. Bu biraz sinir bozucu açıkçası.

Yukarıda anlattığım sorunların, özellikle de otomatik parlaklık kararsızlığının bir çözümü var mı? Dark Tweak denilen bir şey vardı mesela, bu soruna çare olur mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

recepix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
MI A3
Konular
2
O otomatik parlaklıkta alakalı değil üstat. Ekran renk uyumu ayarlarını otomatikten doyguna getir bu sorun düzelecektir.

MI A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NemesiS_99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
OnePlus 9 5G
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Global ROM'dan v20.9.10 sürümüne geçtim ve ilk izlenimlerim şu şekilde:

- Sistem arayüzü iki ay önceki sürümlere göre gerçekten iyileştirilmiş. Akıcı bir deneyim sunuyor. Beğendim. Özellikle telefon soğuduktan sonra stok android kadar akıcı oldu diyebilirim.

- Üst bar MIUI 11'deki gibi görünüyor. Kasıyor diye değiştirilmiş sanırım. Önceki sürümlerde üst bar orijinal MIUI 12'deki gibiydi.

- Play Store'dan Google Chrome indirirken nedense sorun yaşadım. İndirilemedi bir türlü. Birkaç denemeden sonra neyse ki indirebildim ama bu sefer başka bir sorunla karşılaştım. MIUI 12'de Chrome gerçekten çok kasıyor, kullanılabilir değil, kötü. Chrome yerine Opera Touch yükledim mecburen.

- Fotoğraf çektikten sonra üzerine dokunduğumda Galeri normale göre bir saniye geç açılıyor. Google Fotoğraflar uygulamasında bu sorun yok.

- Otomatik parlaklık bazen sapıtıyor. Saniyeler içinde ışığı yükseltiyor, düşürüyor, yükseltiyor, düşürüyor. Kararsız kalıyor. Duvar kağıdım Mars fotoğrafına bakarken özellikle siyah alanlarda bu durumu çok net görüyorum. Işık yükseliyor, düşüyor, yükseliyor, düşüyor. Bu biraz sinir bozucu açıkçası.

Yukarıda anlattığım sorunların, özellikle de otomatik parlaklık kararsızlığının bir çözümü var mı? Dark Tweak denilen bir şey vardı mesela, bu soruna çare olur mu?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Üst barı ayarlardan değiştirebiliyorsunuz bu durum MIUI'ın kendisinde olan bir durum isteyen yeni halini isteyen ise eski halini kullanabiliyor. Ayarları biraz karıştırın bulacaksınız şuan MIUI da olmadığım için hatırlayamıyorum tam olarak nerede olduğunu. Ekran renk ayarını da doyguna ayarlayın daha iyi olacaktır.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
@ recepix : Renk uyumunu doygun yapmak işe yaradı. Bu ayarı yaptıktan sonra tekrar sorun olmadı şimdiye kadar. Teşekkürler.

@ NemesiS_99 : Ayarlar > Ekran > Kontrol merkezi & durum çubuğu sayfasındaymış. Teşekkürler.

Küçük bir ekleme: "Android System WebView" güncelledikten sonra Google Chrome'un akıcılığı iyileşti. Yine de Opera Touch kadar iyi değil. Stok android'de de Chrome'un akıcılığı iyi değil, bunu da not edelim.

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
MIUI 12 V20.9.10 EU/CN
Kernel
*Optimizasyon - 4.14.196'ya yükseltildi.

Sistem
*Yeni - @Amir_Soland tarafından yapılan OTA Güncelleyici uygulaması eklendi. Büyük katkısı için teşekkürler.

Ayarlar
*Düzeltme - APN ayrıntılarına erişmeye veya yeni APN oluşturmaya çalışırken FC.

Takvim
*Yeni - CalDAV / e-posta hesaplarından yerel veya uzak ICS dosyalarından yeni takvim hesaplarını içe aktarabilirsiniz.
*Yeni - Takvim hesaplarının senkronizasyonunu şimdi yönetebilirsiniz.

Dosyalar
*Yeni - Özel klasörde bulunan dosyaları şifreleyebilirsiniz.

Sağlık
*Düzeltme - Uygulama kuvveti belirli durumlarda kapanıyor.

*Yeni OTA güncelleyici uygulamasından ekran görüntüsü.
Bu versiyonu yuklersek guncellemeler otadan mi gelicek artik

musluk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
musluk
Cihazım
a3
Konular
0
SON SÜRÜMDE PİL CABUK BITIYOR SANKI BI ONCEKİ DAHA IYIMIYDİ PİL KONUSUNDA

eskalibur_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
şakir alaca
Cihazım
xiaomi a3
Konular
2
son sürümde kamera flashı açılmadı bende

yeniden başlatınca flashlight düzeldi . ama gizli uygulamalar nereden açılıyor bulamadım onuda buldummu 10 numara olmuş

Son düzenleme:
Üst Alt