- Adım
- Volkan
- Cihazım
- Pocophone F1
- Konular
- 5
Son 2 surumdur otadan güncelleme desteği geldi diyor ama bu sürümde de oncekinde de bulamadım nerden guncellendigini?
Uygulamalarda Updater isimli bir uygulama geliyor, az önce bir önceki sürüme geçtim, kamera çalışıyor, Updater çalışmıyor.Son 2 surumdur otadan güncelleme desteği geldi diyor ama bu sürümde de oncekinde de bulamadım nerden guncellendigini?
Updater yokUygulamalarda Updater isimli bir uygulama geliyor, az önce bir önceki sürüme geçtim, kamera çalışıyor, Updater çalışmıyor.
Son sürümde Check For Update butonu aktifti, dosya indirecekmiş gibi yapıyordu.
xiaomi.eu_MIA3_20.9.10_v12-10-BITNET.zipUpdater yok
bende bu sürümdeyim. ilk yüklediğimde updater çalışıyordu. ekranda kernel bilgileri ve sürüm notları geliyordu şimdi boş bir ekran geliyor ve buton aktif değil. ayrıca cleaner ve mivideo uygulamaları kayboldu.xiaomi.eu_MIA3_20.9.10_v12-10-BITNET.zip
Bu sürümdeyim ve bende var. Sizde neden olmadığını bilmiyorum hocam.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O bende de öyle şu anda ama uygulama var, fakat çalışmıyor. Son sürümü yükleyince gelmişti gene ancak onda da kamera çalışmıyor. O yüzden geri döndüm.bende bu sürümdeyim. ilk yüklediğimde updater çalışıyordu. ekranda kernel bilgileri ve sürüm notları geliyordu şimdi boş bir ekran geliyor ve buton aktif değil. ayrıca cleaner ve mivideo uygulamaları kayboldu.
Hep A slotu , her zaman kurduğum gibi kurdum, bende kamera çalışmıyordu. Kurunca denememiştim, lazım olunca çalışmadığını farkettimben yukledim hiç bi sorun yok kamerada gayet ıyı cekıyor
romu hangi yuvaya kuruyorsunuz