- Adım
- Yok
- Cihazım
- xiaomi 9
- Konular
- 19
harika otesi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen stock romda acikken sarj yemiyodu hucre beklemede de yuzde 12 yemis sarj stock roma gore biraz dusuk kaliyor sirf miui diye kullaniyoruzGeliştirilmesi gerek. Daha önce de yazdım ışık sensörüne de ilişkilendirilmesi/bağlanması lazım. Sadece hareket sensörüne bağlı. Bir de araçla giderken koyun bir kenara sürekli arabayala hareket ettiğinden parmak izi simgesi hiç kapanmıyor çok şarj harcıyor. Ayriyeten android one'da simge sürekli aktif olmasına rağmen bu kadar şarj tüketmiyordu. Aod la beraber İyileştirilmesi lazım.
Şarjı benim stocka göre çok çok iyi gidiyor bence tam kıvamında şuan romAynen stock romda acikken sarj yemiyodu hucre beklemede de yuzde 12 yemis sarj stock roma gore biraz dusuk kaliyor sirf miui diye kullaniyoruz
Benimde garantili ama yinede yükledim saf android çekilmez ve garantilik pek durum olacağını sanmamEski telefonum Asus Zenfone 2 idi, gerek arayüz gerekse donanım olarak hiçbir sıkıntısı olmayan telefonumun bataryasını kendim değiştirmek gibi bir hevesin içine girince sanırım batarya soketini bozdum ve ne yaptıysam telefonun şarj göstergesini düzeltemedim. Sürekli %50 gösteriyor diye bu telefonu aldım ve Android One ile bir telefonun kullanılamayacağını anladım.
Eski alışkanlıklarım olan Asus ZenUI , Saat, Hava Durumu gibi uygulamalarını apk ile kurarak kullanabiliyorum. Ancak yinede çift tıklama ile ekran kapatamıyorum, eski telefonda kapatabiliyordum.
Telefonu alalı daha 3,5 ay ve garantili olduğu için pek bootloader açma işine girmek istemesem de sanırım MIUI 12 nin biraz olgunlaşmasını bekleyip kısa süre sonra geçiş yapacağım gibi duruyor.
Kullanirken normal gidiyoda boştayken biraz harciyo ama 10 saatin altinda ekran suresi almiyorum stock romda 12 ile 13 arasinda aliyodumŞarjı benim stocka göre çok çok iyi gidiyor bence tam kıvamında şuan rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde garantili ama yinede yükledim saf android çekilmez ve garantilik pek durum olacağını sanmam
Yinede piyasadaki en iyi rom şuan bence sırf bu rom için garantili cihaza rom attımKullanirken normal gidiyoda boştayken biraz harciyo ama 10 saatin altinda ekran suresi almiyorum stock romda 12 ile 13 arasinda aliyodum
İnşAllah gelir hocam gozumuz yollarda kaldiA.s hocam takipdeyim lakin daha hiç ses yok,cc9e yi bekliyolarmiş ordan port edilecek.