MIUI 12 [MIUI][12][10][PORT] Mi A3 - Stable & Weekly ROM

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
harika otesi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
Konu surumune bence eu haftalik degil 3 aylik yazin butun cihazlara eu geldi birtek mia3 e yok suan

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Geliştirilmesi gerek. Daha önce de yazdım ışık sensörüne de ilişkilendirilmesi/bağlanması lazım. Sadece hareket sensörüne bağlı. Bir de araçla giderken koyun bir kenara sürekli arabayala hareket ettiğinden parmak izi simgesi hiç kapanmıyor çok şarj harcıyor. Ayriyeten android one'da simge sürekli aktif olmasına rağmen bu kadar şarj tüketmiyordu. Aod la beraber İyileştirilmesi lazım.
Aynen stock romda acikken sarj yemiyodu hucre beklemede de yuzde 12 yemis sarj stock roma gore biraz dusuk kaliyor sirf miui diye kullaniyoruz

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Aynen stock romda acikken sarj yemiyodu hucre beklemede de yuzde 12 yemis sarj stock roma gore biraz dusuk kaliyor sirf miui diye kullaniyoruz
Şarjı benim stocka göre çok çok iyi gidiyor bence tam kıvamında şuan rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski telefonum Asus Zenfone 2 idi, gerek arayüz gerekse donanım olarak hiçbir sıkıntısı olmayan telefonumun bataryasını kendim değiştirmek gibi bir hevesin içine girince sanırım batarya soketini bozdum ve ne yaptıysam telefonun şarj göstergesini düzeltemedim. Sürekli %50 gösteriyor diye bu telefonu aldım ve Android One ile bir telefonun kullanılamayacağını anladım.
Eski alışkanlıklarım olan Asus ZenUI , Saat, Hava Durumu gibi uygulamalarını apk ile kurarak kullanabiliyorum. Ancak yinede çift tıklama ile ekran kapatamıyorum, eski telefonda kapatabiliyordum.
Telefonu alalı daha 3,5 ay ve garantili olduğu için pek bootloader açma işine girmek istemesem de sanırım MIUI 12 nin biraz olgunlaşmasını bekleyip kısa süre sonra geçiş yapacağım gibi duruyor.
Benimde garantili ama yinede yükledim saf android çekilmez ve garantilik pek durum olacağını sanmam

4JustMania

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
xiaomi 9
Konular
19
suan bu romun ana menusunde fps yırtılması sorunu var yeni guncelleme gelmesi lazim ana menu kasıyor

altuns

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlut
Cihazım
Resmi 5 plus
Konular
45
Şarjı benim stocka göre çok çok iyi gidiyor bence tam kıvamında şuan rom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimde garantili ama yinede yükledim saf android çekilmez ve garantilik pek durum olacağını sanmam
Kullanirken normal gidiyoda boştayken biraz harciyo ama 10 saatin altinda ekran suresi almiyorum stock romda 12 ile 13 arasinda aliyodum

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Kullanirken normal gidiyoda boştayken biraz harciyo ama 10 saatin altinda ekran suresi almiyorum stock romda 12 ile 13 arasinda aliyodum
Yinede piyasadaki en iyi rom şuan bence sırf bu rom için garantili cihaza rom attımhaha--

Ceko144

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ceyhun
Cihazım
Mi a3
Konular
15
Salam aleykum hocam Miui 12 ne zaman gelir?

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
A.s hocam takipdeyim lakin daha hiç ses yok,cc9e yi bekliyolarmiş ordan port edilecek.

Üst Alt