Stock android 10dan geçiş yaptım acayip seri geçişler felen çok iyi kernel felen yüklemedim slot a felen temizlemedim direk kurdum çok seri saf androidden iyi telefon şimdi telefon oldu umarım bu düzende devam eder
Ekran çentiği kısmınıada ayar yapıla biliyor.Aynen hocam telefonu sevmeye başladım artık,batarya sıcaklığı ve CPU aşırı ısınma sorunu çözüldü, batarya süresi çok iyi.bende direk yükledim.
Aynen hocam telefonu sevmeye başladım artık,batarya sıcaklığı ve CPU aşırı ısınma sorunu çözüldü, batarya süresi çok iyi.bende direk yükledim.
Ekran çentiği kısmınada ayar yapıla biliyor.ekrana çift tıklama ile kapanıp açılıyor,tam ekran hareketleri de var.
cihaz garanti dışı kalırmı hocamHocam haklı "bootctl -boot-successful" komutu ile şuanlık fixleniyor 2020 yamasını bekleyiniz.
Hocam pardon, yanlış bilgi vermeyin, linki kaldırmanızı öneririm. Çünkü CC9e için olan romu paylaşmışsınız. Bunu A3e yüklediğiniz zaman cihaz edl moda giriyor ve cihazı şuan için kurtarma şansınız olmaz teşekkürler. (Yetkili bir Mi hesabı veya patchfirehose dosyası yok A3 için)
Hocam herhangi bir stock romu kurduğunuz sürece sorun olmaz bugün veya yarın 2020 güncellemesi portlanacak slot sorunu bitecek
Çeviriden dolayı garanti yazısı geçiyor önemi yok.
Uygulama ikonuna uzunca basın hocam oradan uygulama bilgilerine girip bildirim leri tıklayıp sese izin ver yazan karşısındaki tiki açinFacebook bildirim sesi neden gelmiyor
Yada ayarlar,bildirimler,uygulamayı bulup tıklayın sese izin veri seçin hocamFacebook bildirim sesi neden gelmiyor
Aynen hocam telefonu sevmeye başladım artık,batarya sıcaklığı ve CPU aşırı ısınma sorunu çözüldü, batarya süresi çok iyi.bende direk yükledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran çentiği kısmınıada ayar yapıla biliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizim telefona yok galiba dahaEu betaya miui12 gelmiş
Cc9e ye gelmesini beklicezBizim telefona yok galiba daha